«Θα σε καταστρέψω»:  Hχογραφημένες οι απειλές της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη (Vid)

Η πρώτη φωτό της Ρούλας Πισπιρίγκου λίγο πριν την απόπειρα αυτοκτονίας (Pic)

Νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως.

Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως για τη ζωή της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η 33χρονη γυναίκα από την Πάτρα που έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, όπως έγινε γνωστό, είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας όταν ήταν 23 ετών επειδή είχε χωρίσει με τον τότε σύντροφό της.

Εκείνο το βράδυ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η Ρούλα είχε βρεθεί σε πάρτι μίας φίλης της. Την επόμενη μέρα την βρήκαν αναίσθητη, έχοντας καταναλώσει μεγάλο ποσότητα χαπιών.

«Eίχε στεναχωρηθεί και εννοείται με είχε ενοχλήσει. Της είχα πει ‘μην κάνεις βλακείες’, προσπάθησα να την παρηγορήσω, της έλεγα ότι δεν τελείωσε και ο κόσμος και υπάρχουν πολλοί άντρες. Είχα πειστεί ότι δε θα έκανε κάτι, πάραυτα το έκανε», είπε η φίλη της Ρούλας που την βρήκε αναίσθητη.

Συμμαθήτρια της Ρούλας περιέγραψε στο Star τον χαρακτήρα της σε νεαρή ηλικία. Την παρουσίασε ως μία κοπέλα που ήθελε να τραβάει τα βλέμματα.

«Ήταν αρκετά εγωκεντρική προσπαθούσε να είναι λίγο πιο μπροστά από τις άλλες κοπέλες … Για αυτήν ήταν ο Θεός της, αυτόν τον Θεό πίστευε και κανέναν άλλον. Ήταν κάτι παθολογικό. Δεν τον άφηνε ποτέ να είναι μόνος, πάντα ήταν μαζί. Στα γήπεδα, στις καφετέριες, νυχτερινή διασκέδαση. Ήταν ο φρουρός του. Αν τον κοίταγε μια άλλη γυναίκα θα αγριοκοίταγε και θα έπιανε το Μάνο, θα χόρευε μαζί του θα έδειχνε ότι αυτός είναι δικός της», είπε η συμμαθήτρια της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Το Star, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες της Πισπιρίγκου η οποία τραβήχτηκε λίγες ώρες πριν η ίδια προσπαθήσει να δώσει τέλος στη ζωή της:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.