Σπύρος Παπαδόπουλος | Αποχώρησε από την παράστασή του η Δάφνη Λαμπρόγιαννη - Ευθείες βολές μέσω του δικηγόρου της

Σπύρος Παπαδόπουλος | Αποχώρησε από την παράστασή του η Δάφνη Λαμπρόγιαννη – Ευθείες βολές μέσω του δικηγόρου της

Φανερά οργισμένη η ηθοποιός.

Νέες περιπέτειες για τον Σπύρο Παπαδόπουλο με την ξαφνική αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη από την παράστασή του, «Sexy Laundry», την οποία ακολούθησε επίσημη ανακοίνωση της ηθοποιού με ευθείες βολές προς το πρόσωπό του.

Η κ. Λαμπρόγιαννη, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου της, καταγγέλλοντας πως δέχτηκε «αιφνίδιο και δυσανάλογο ξέσπασμα οργής προς το πρόσωπό της» από τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Η ίδια, μάλιστα, φάνηκε εξαιρετικά ενοχλημένη και από τις δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου σχετικά με το κίνημα #metoo στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Η ανακοίνωση του δικηγόρου της Δάφνης Λαμπρόγιαννη

«Σε απάντηση σχετικής ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκ μέρους του θεάτρου ΚΑΠΑ και του σκηνοθέτη κύριου Παπαδόπουλου αναφορικά με το τέλος των παραστάσεων “Sexy Laundry”όπου συμμετείχα, θα ήθελα να διευκρινίσω τα ακόλουθα:

H συμμετοχή μου στην εν λόγω παράσταση ολοκληρώθηκε οριστικά μετά από ένα εντελώς αιφνίδιο και δυσανάλογο ξέσπασμα οργής προς το πρόσωπό μου το οποίο συνέβη μετά το τέλος της παράστασης της Παρασκευής 1Η Απριλίου.

Προσπάθησα πρώτα να αναλογιστώ τις δικές μου ευθύνες. Μετά, προσπάθησα να το αξιολογήσω ως μια πολύ άσχημη στιγμή ενός ανθρώπου που μέχρι πριν λίγη ώρα έμοιαζε ότι δεν είχαμε τίποτα να χωρίσουμε όσο ασυμβίβαστοι κι αν είναι οι χαρακτήρες μας.

Άλλωστε ως ενήλικες με καλή διάθεση αυτό δε θα μπορούσε θεωρητικά να είναι εμπόδιο σε μια επιτυχημένη παράσταση με απανωτά sold out που πρωταγωνιστούν μόνο δυο άνθρωποι και που όσοι την είδαν μιλούν για μια εξαιρετική σκηνική χημεία.

Τη δική μου γενιά γυναικών τη μεγάλωσαν μαθαίνοντάς τη να αντέχει, να καταλαβαίνει, να δικαιολογεί και τέλος πάντων να πηγαίνει παρακάτω. Δυστυχώς πολλές φορές η ενσυναίσθηση και η ανοχή εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Συναισθανόμενη μια ευθύνη απέναντι στους νεότερους ανθρώπους και τους πολίτες του κόσμου που έρχεται, στις γυναίκες κυρίως αλλά και στους άνδρες και παρακολουθώντας τη συζήτηση στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» την Κυριακή 3 Απριλίου η οποία ακολούθησε της μεταξύ μας ρήξης συνειδητοποίησα το εξής,

Αυτού του τύπου οι προστριβές στον εργασιακό χώρο, δεν έχουν απλώς να κάνουν με μια ασυμβατότητα χαρακτήρων όπως προσπάθησα να το εκλάβω αρχικά. Είναι πολύ πιο σοβαρές και δεν πρέπει πια να μένουν πίσω από κλειστές πόρτες, ούτε να κουκουλώνονται.

Δε κάνει καλό σε κανέναν μας. Όλα αυτά τα χρόνια, αυτό κάναμε και οδηγηθήκαμε εδώ. Με όση αγάπη, ενσυναίσθηση αλλά και συνείδηση μπορώ να διαθέσω αυτή τη στιγμή, δε στέκομαι απέναντι στο πρόσωπα αλλά στη νοοτροπία και την πράξη. Εύχομαι μακροπρόθεσμα αυτό να είναι καλό για όλους μας».

Μέρες πριν, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε ανακοινώσει επίσημα το φινάλε της σεζόν  για τη θεατρική παράσταση «Sexy Laundry»:

«Οι παραστάσεις του ‘Sexy Laundry’ ολοκληρώθηκαν. Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξή σας και για τα συνεχόμενα sold out των τελευταίων μηνών. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας την επόμενη θεατρική σεζόν. Sexy Laundry, της Michele Riml
Σκηνοθεσία: Σπύρος Παπαδόπουλος»,  είχε γράψει χαρακτηριστικά, χωρίς την παραμικρή αναφορά στη συμπρωταγωνίστριά του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.