Υπόθεση Πάτρας | Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη (Pic)

Υπόθεση Πάτρας | Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη (Pic)

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του.

Σε κάκιστο σημείο ήταν όπως όλα δείχνουν οι σχέσεις του ζευγαριού από την Πάτρα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης έχασε τις τρεις κόρες του σε διάστημα τριών μηνών σε μία υπόθεση που έχει σοκάρει για το πανελλήνιο.

Για τον θάνατο της μεγάλης κόρης της οικογένειας, της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει προφυλακιστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Όπως φαίνεται ο Μάνος Δασκαλάκης έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και έχει νέα σύντροφο η οποία ονομάζεται Ζωή, είναι κομμώτρια και εργάζεται στον χώρο της εστίασης.

Μάλιστα πληροφορίες τους θέλουν να μένουν μαζί.

Η εφημερίδα «Μακελειό» δημοσίευσε φωτογραφία της.

Υπόθεση Πάτρας | Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη (Pic)

Για τη νέα σχέση του Μάνου μίλησε μέσα από τη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος βρίσκεται στην Αθήνα και συνεχίζει τη ζωή του. Το γνωρίζω αυτό. Το έμαθα πριν από τέσσερις μέρες. Ότι η συγκεκριμένη κοπέλα που συγκατοικούσε πριν, είναι η κοπέλα που είναι και τώρα στη ζωή του. Μου είχε πει ο Μάνος πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας πως σκέφτεται να έρθει στην Αθήνα, γιατί του έγινε μια πρόταση για δουλειά. Και δε μπορούσε να συνεχίσει άλλο με εμένα. Αλλά φυσικά θα είχαμε επικοινωνία για το παιδί. Είχα συμφωνήσει. Τα είχαμε ξεκαθαρίσει όλα τα πράγματα.

Απλά μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας ο Μάνος μετακόμισε στην Αθήνα ξαφνικά και συγκατοικεί με μια κοπέλα, από όσο γνωρίζω. Και με μια άλλη κοπέλα, φίλη της κοπέλας του. Εγώ αυτά γνωρίζω από τον ίδιο. Και πριν από τρεις μέρες έμαθα πως έχουν κανονική σχέση, ενώ ο Μάνος μου έλεγε πως είναι φίλοι. Και έχουν σχέση πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Και ότι τώρα μένουν και μαζί, κάνουν βόλτες με τη μηχανή, βγάζουν φωτογραφίες. Την πηγαινοφέρνει στην εργασία της και μάλιστα έχει γίνει και ένας μεγάλος ντόρος στο γραφείο της κοπέλας. Αλλά δε με απασχολούν αυτά. Καλά κάνει ο άνθρωπος. Εγώ δε συνέχισα τη ζωή μου. Τα πάντα ήταν τα παιδιά μου. Έχασα τα πάντα και δε με ενδιαφέρει κανένας Μάνος», είπε η 33χρονη γυναίκα.

To πρωινό της Πέμπτης, φίλος του Μάνου Δασκαλάκη μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είχαμε κάνει μια συζήτηση πριν από ένα χρόνο, ίσως και λίγο παραπάνω… Όσο ήμουνα ακόμα στο χωριό του γαμπρού μου, πριν γυρίσω Πάτρα, μου είχε πει μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι άντε να γυρίσεις Πάτρα, μπας και μείνουμε και μαζί γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, εδώ. Μου είχε πει τότε κάτι για ένα τρίτο πρόσωπο από τη μεριά της Ρούλας. Μου ‘πε ότι είχε υποψίες για έναν άνδρα, που έχει αλβανική καταγωγή και μου είχε δείξει και φωτογραφία του ανθρώπου αυτού στο Facebook. Ήμασταν από κοντά όταν μου ‘δειξε απ’ το κινητό του».

Γνωρίζετε ποια είναι η νέα σύντροφος του Μάνου;

«Ξέρω ότι έχει τελειώσει κομμωτική και αν θυμάμαι καλά δούλευε σε ένα χώρο εστίασης».

Από πότε είναι μαζί το ζευγάρι;

«Θα σας πω ότι τουλάχιστον ενάμισι – δύο χρόνια».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.