Ευθείες βολές Κατερινόπουλου για την πατρότητα των παιδιών της Πισπιρίγκου: «Έχει γίνει τεστ DNA;» (Vid)

Ευθείες βολές Κατερινόπουλου για την πατρότητα των παιδιών της Πισπιρίγκου: «Έχει γίνει τεστ DNA;» (Vid)

Η απορία του ταξίαρχου για τη διερεύνηση της πατρότητας.

Τη διερεύνηση ακόμα και των πιο ακραίων σεναρίων εξετάζουν οι Αρχές στην υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών της Πάτρας, για τον έναν τουλάχιστον θάνατο, αυτόν της 9χρονης Τζωρτζίνας, να έχουν ήδη προχωρήσει η διαδικασίες της προφυλάκισης της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία του φόνου με πρόθεση.

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, στο ίδιο κλίμα εξέτασης κάθε πιθανού και απίθανου σεναρίου, έριξε μία τηλεοπτική «βόμβα» στην υπόθεση εκφράζοντας μία απορία του.

«Έχουν πει και οι ίδιοι ότι ζήτησαν να γίνει γονιδιακός έλεγχος για να δουν αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας που μπορεί να κληρονομήθηκε στα παιδιά. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω, δεν είμαι γιατρός. Θα ήθελα να ρωτήσω τους επιστήμονες. Έχουν κάνει τεστ DNA; Έχει σημασία και για τους γονείς το DNA, έχει σημασία και για τις ερευνητικές αρχές γιατί θα δώσει πολλές απαντήσεις. Ο νοών νοείτω… Μιλάω για τεστ πατρότητας, η μητρότητα είναι δεδομένη». σχολίασε ο Θανάσης Κατερινόπουλος στο δελτίο του Star προκαλώντας την παρουσιάστρια Μάρα Ζαχαρέα να τον ρωτήσει αν γνωρίζει κάτι παραπάνω.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.