Είπε όσα δεν μπορεί να πει στον αέρα του Mega: Νέα ανάρτηση-φωτιά Λαμπρόπουλου προδίδει το τεράστιο φάουλ της Ρούλας Πισπιρίγκου

Είπε όσα δεν μπορεί να πει στον αέρα του Mega: Νέα ανάρτηση-φωτιά Λαμπρόπουλου προδίδει το τεράστιο φάουλ της Ρούλας Πισπιρίγκου

Τι ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Με δεικτικό τρόπο σχολίασε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!», η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας Τζωρτζίνας.

Μεταξύ άλλων, σχολίασε πως «θα περιμένει να δει αν είναι εκείνη η ένοχη», ενώ αναρωτιόταν συνεχώς πού έχει κάνει λάθος. Ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης ήταν από εκείνους που φώτισαν αρκετές πτυχές της υπόθεσης της Πάτρας με τα ρεπορτάζ του στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου.

Ο ίδιος τα είπε όλα με μία ανάρτησή του στο twitter.

«Αν είμαι εγώ θα φανεί. Μέχρι τότε με κρατώ σε αγωνία…», σχολίασε ειρωνικά ο Λαμπρόπουλος, καθιστώντας σαφές πως για εκείνον δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα για την Πισπιρίγκου να κατηγορείται αδίκως.

«Η επόμενη ερώτηση που μπορεί να της γίνει με αυτή τη λογική, την δισυπόστατη, είναι ότι αν τελικά αποδειχτεί να την ρωτήσει κάποιος ‘σας είχατε υποψιαστεί από την αρχή ή προς το τέλος σας καταλάβατε’», είχε πει λίγο νωρίτερα στο δελτίο του Mega ο Βασίλης Λαμπρόπουλος με βιτριολικό χιούμορ προκαλώντας γέλιο σε όσους βρίσκονταν στο πάνελ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.