«Θα ήμουν ο πρώτος που θα τη σκότωνα»: Στην αντεπίθεση ο Μάνος Δασκαλάκης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Τα οικονομικά στοιχεία μίλησαν: Τα χρήματα που «καίνε» Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου (Vid)

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις.

Σαρωτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας. Για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας έχει προφυλακιστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια σε μία υπόθεση που έχει καθηλώσει το πανελλήνιο.

Αυτό που ερευνούν πλέον οι αρχές είναι οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδας. Στο επίκεντρο των ερευνών έχει μπει και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού.

Η γυναίκα έφυγε από τη ζωή λίγο μετά τον θάνατο της Μαλένας.

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς μίλησε στο Mega για την υπόθεση του πληρεξουσίου και της περιουσίας της 69χρονης. Ο κ. Θεοδωρόπουλος τοποθετήθηκε σχετικά με το ποιος πήρε τα χρήματα της σπιτονοικοκυράς όταν εκείνη έφυγε από τη ζωή.

«Δεν υπάρχει απάντηση για το θέμα της ανάληψης της σύνταξης. Έχουμε ανακαλύψει ότι από τον ΕΦΚΑ, έχει γίνει ανάληψη της σύνταξης από κάποιο ΑΤΜ της Πάτρας. Η εξέλιξη αφορά όποιον είναι πληρεξούσιος για την διαχείριση των οικονομικών της 69χρονης», ανέφερε αρχικά.

«Μετά τον θάνατο της 69χρονης έχει γίνει ανάληψη της σύνταξής της. Αυτό στοιχειοθετεί απάτη προς το δημόσιο, είναι ποινικά κολάσιμο. Μόνο ο Εισαγγελέας μπορεί να διατάξει να δώσει η τράπεζα το βίντεο που μπορεί να βρίσκεται το πρόσωπο που έχει κάνει την ανάληψη. Ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν το άτομο που είχε πληρεξούσιο» τόνισε ο δικηγόρος

«Δεν έχει δηλωθεί ο θάνατος, και η σύνταξη ακόμα αποδίδεται. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς, έβγαλε αγγελίες να πουλήσει τα πράγματα της, τα οποία δεν της άνηκαν κιολας!» είπε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

«Η 69χρονη ήθελε να μεταβιβάσει το οίκημά της στην μικρή Τζωρτζίνα, και οι γονείς της είχαν το θράσος να εκμεταλλευτούν την κατάστασή της σπιτονοικοκυράς, η οποία ήταν κλινήρης, αλλά και γύριζαν και video clip μετά τον θάνατό της. Εκτός από την σύνταξη υπάρχουν και τραπεζικές αναλήψεις ,τις οποίες είχε κάνει αυτός που έιχε το πληρεξούσιο γι’αυτές τις ενέργειες» υπογράμμισε ο δικηγόρος

«Ζητήσαμε την αποσφράγιση της οικίας, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει διαθήκη η 69χρονη. Επιπλέον, έχουν αφήσει ένα χρέος της τάξεως των 15.000 ευρώ στην ΔΕΗ το ζεύγος Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.