Νέα φωτογραφία: Αυτή είναι η νυν σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη (Pic)

Νέα φωτογραφία: Αυτή είναι η νυν σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη (Pic)

Ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου φέρεται να έχει γυρίσει για τα καλά σελίδα στη ζωή του.

Νέα φωτογραφία της νυν συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη είδε το φως της δημοσιότητας, με το συγκεκριμένο υλικό να κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για μία ψηλή, 30χρονη γυναίκα, κομμώτρια στο επάγγελμα, η οποία διαμένει στα Βόρεια Προάστια των Αθηνών, η οποία τους τελευταίους μήνες φιλοξενεί στο σπίτι της τον εν διαστάσει σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου. Το όνομά της είναι Ζωή.

Ξανά πατέρας ο Μάνος Δασκαλάκης: «Η σύντροφός του είναι έγκυος και περιμένει 2 παιδάκια» (Vid)

Ο ίδιος ο Δασκαλάκης δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τη νέα του σχέση, η Πισπιρίγκου, ωστόσο, επιμένει μέσα από τη φυλακή πως γνωρίζει τα πάντα και ότι το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πολύ καιρό. Το ίδιο υποστηρίζουν και κοντινά πρόσωπα του Μάνου, τα οποία όμως παραδέχονται πως ούτε σε εκείνα μιλά για τη νέα του σύντροφο ο πατέρας της τραγωδίας.

Φίλος του, μάλιστα, υποστήριξε πως η 30χρονη είναι έγκυος.

«Είναι με μία κοπέλα στην Αθήνα και περιμένει και παιδάκια. Εμένα, δεν μου το έχει παραδεχτεί (σ.σ. ότι η σύντροφός του είναι έγκυος), του το έχω αναφέρει και μου έχει πει ότι δεν μπορεί να απαντήσει. Πλέον ο Μάνος δεν μου απαντάει στα μηνύματα. Μέχρι πριν από τρεις ημέρες μιλούσαμε. Του λέω “να σου πω, έχω μάθει ότι είσαι με μία κοπέλα εδώ στην Αθήνα αληθεύει; Και ότι περιμένεις κι ένα παιδάκι;” Μου λέει “δε μπορώ να σου πω φίλε, δε μπορώ να σου πω τίποτα”», είπε χαρακτηριστικά.

Νέα φωτογραφία: Αυτή είναι η νυν σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.