Καμία αμφιβολία πλέον: Ο κωδικός mail που «καίει» την Πισπιρίγκου (Vid)

Καμία αμφιβολία πλέον: Ο κωδικός mail που «καίει» την Πισπιρίγκου (Vid)

Νέα εξέλιξη με την προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Την άκρη του νήματος στην υπόθεση της Πάτρας προσπαθούν να βρουν οι Αρχές. Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει προφυλακιστεί εδώ και μερικές εβδομάδες για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Στο μικρό κορίτσι είχε χορηγηθεί μεγάλη δόση κεταμίνης, γεγονός που το οδήγησε στον θάνατο. Στο κάδρο των αρχών έχουν βρεθεί οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδας αλλά της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού που έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά και δίχως να έχει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η αστυνομία ερευνά πλέον τις ηλεκτρονικές συσκευές που είχε το ζευγάρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου διατηρούσαν κοινό λογαριασμό e-mail. Οι αρχές προσπαθούν να τον ξεκλειδώσουν προκειμένου να δουν τι αναζητήσεις είχαν γίνει από αυτόν τον λογαριασμό και που έχουν να κάνουν με την υπόθεση.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται να συνεργαστεί με τις αρχές και να δώσει τους κωδικούς προκειμένου οι ερευνητές να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό.

Αυτό που διερωτώνται οι έμπειροι ερευνητές είναι για ποιον λόγο δε συνεργάζεται η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου αφού σύμφωνα με την ίδια δεν έχει τίποτα να κρύψει.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.