Εικόνα-ντροπή: Η πιο άθλια κίνηση που έχει γίνει ως τώρα στην υπόθεση της Πάτρας

Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή: Αυτός είναι ο άγνωστος άντρας που στηρίζει την Ρούλα Πισπιρίγκου

Η προφυλακισμένη μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα έχει το «στήριγμά» της.

Είναι μία αποτρόπαια υπόθεση που απ’ όπου και να την πιάσει κάποιος, πονάει: ο θάνατος των τριών κοριτσιών στην Πάτρα με την Ρούλα Πισπιρίγκου, τη μητέρα τους, να συλλαμβάνεται και να κρίνεται προφυλακιστέα, έχει συνταράξει το πανελλήνιο που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις ραγδαίες εξελίξεις. 

Κάθε μέρα που περνάει ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως, με τον Μάνο Δασκαλάκη να δείχνει πως έχει προχωρήσει την ζωή του, την στιγμή που η εν διαστάσει σύζυγός του βλέπει ολοένα και περισσότερες αποδείξεις να την «κυκλώνουν» και να στηρίζουν την ενοχή της (κάτι που, φυσικά, θα πρέπει ν’ αποδειχτεί και στο δικαστήριο καθώς το τεκμήριο της αθωότητας ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις).

Παρά το γεγονός πως τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για την ίδια, ωστόσο, υπάρχει ένας άντρας εκτός της οικογενείας της που την στηρίζει διαρκώς από την πρώτη στιγμή. Πρόκειται για άντρα τον οποίο η 33χρονη γνώρισε λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, τον Ιανουάριο του 2022, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η τηλεόραση του Star.

Ο άντρας αυτός βρίσκεται στο πλευρό της και της έχει προσφέρει (σύμφωνα με τα όσα διαρρέει το περιβάλλον της) μεγάλη βοήθεια, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερα στοιχεία για το ποιος μπορεί να είναι.

Για τον συγκεκριμένο κύριο έχει γνώση και ο Μάνος Δασκαλάκης αφού η ίδια του έχει πει ότι «συνδέονται με μια βαθιά σχέση και επαφή». Οι δυο τους έχουν αρκετά συχνή τηλεφωνική επικοινωνία όσο η Ρούλα Πισπιριγκου βρίσκεται στην φυλακή, μιας και είναι εκείνος που τη βοηθάει και την ηρεμεί.

Παρά τις αναφορές για στενές σχέσεις των δυο τους, η μητέρα των τριών κοριτσιών διευκρινίζει πως είναι απλά φίλος της…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.