Υπόθεση Πάτρας | Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη (Pic)

Ζητά τεστ DNA ο Μάνος Δασκαλάκης – Αμφισβητεί την πατρότητα δύο εκ των τριών παιδιών της Πισπιρίγκου (Vid)

Το ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα στην υπόθεση της Πάτρας.

Σε όλες τις συνεντεύξεις που έχει δώσει ως τώρα ο Μάνος Δασκαλάκης, αναφέρει διαρκώς ότι η Τζωρτζίνα ήταν γι’ αυτόν «πιο παιδί του» από τα τρία που έκανε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο ίδιος το αιτιολογούσε λέγοντας πως εννοεί ότι ήταν το πρώτο παιδί, αυτό που τον έκανε πατέρα. «Το παιδί που με μεγάλωσε», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Πέτρο Κουσουλό. Ίσως όμως πίσω απ΄αυτά τα λόγια του να μην υπάρχει μόνο αυτή η ερμηνεία.

Νέα φωτογραφία: Αυτή είναι η νυν σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη (Pic)

Μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου υπήρξε έντονη φημολογία πως ένα από τα τρία κοριτσάκια δεν είναι παιδί του Μάνου και πως η Ρούλα τον απατούσε με συγγενικό του πρόσωπο. Τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, όμως ο Πέτρος Κουσουλός έριξε τη «βόμβα» στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δηλώνοντας απολύτως βέβαιος για τα λεγόμενά του.

Καμία αμφιβολία πλέον: Ο κωδικός mail που «καίει» την Πισπιρίγκου (Vid)

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο δημοσιογράφος, που έχει επαφές με τον Δασκαλάκη, είπε πως η Ίριδα και η Μαλένα ενδέχεται να μην είναι δικά του παιδιά και είναι πιθανό αυτό να αποδειχθεί στo τεστ DNA που ζήτησε ο Δασκαλάκης.

«Τι γονιδιακός έλεγχος και τρίχες κατσαρές; Εδώ πέρα ενδέχεται στο τέλος της ημέρας να αποδειχθεί ότι τα δύο από τα τρία παιδιά δεν είναι του Δασκαλάκη. Το έχουμε καταλάβει; Εγώ στο λέω, ως ρεπορτάζ δικό μου.

Εγώ σου λέω πως στο τέλος της διαδικασίας μπορεί ενδεχομένως να αποδειχτεί ότι τα δυο παιδιά δεν είναι του Δασκαλάκη. Για να σου λέω κάτι… Σας είπα κάτι και είναι πολύ συγκεκριμένο. Σας είπα πως όταν τελειώσει αυτή η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί τεστ DNA», είπε χαρακτηριστικά αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.