Ξανά πατέρας ο Μάνος Δασκαλάκης: «Η σύντροφός του είναι έγκυος και περιμένει 2 παιδάκια» (Vid)

Μετά την Πισπιρίγκου, ο Δασκαλάκης: Πολύ άσχημη εξέλιξη για τον πατέρα της τραγωδίας της Πάτρας

Νέα πυρά.

Αυτό που έχει συμβεί στην Πάτρα μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν έχει επηρεάσει μόνο τη ζωή των εμπλεκομένων. Έχει επηρεάσει και τη ζωή των ανθρώπων που με κάποιον τρόπο σχετίζονται με τους εμπλεκόμενους. Οι φίλοι, οι γνωστοί, οι συνάδελφοι, όλοι έχουν βρεθεί έκοντες ή άκοντες μέσα σε μια κατάσταση τοξική και δυσβάσταχτη.

Τότε κατάλαβε πως η Ρούλα σκότωσε: Στη δημοσιότητα τα αποκαλυπτικά μηνύματα του Μάνου Δασκαλάκη (Vid)

Η αδερφή της Πισπιρίγκου, η Δήμητρα, το ένιωσε αυτό πρώτη, αφού την απέλυσαν από τη δουλειά της. Η μητέρα τους θα πουλήσει το πατρικό τους σπίτι αντί 30.000 ευρώ, ώστε με τα λεφτά να μπορέσει να αντεπεξέλθει στα δικαστικά έξοδα για την υπεράσπιση της Ρούλας.

Και ο Μάνος Δασκαλάκης όμως δεν έμεινε ανεπηρέαστος. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η δουλειά του στη μεταφορική εταιρεία στην οποία εργαζόταν έλαβε τέλος, με τους εργοδότες του να τον απολύουν και γιατί τους φέρνει αρνητική δημοσιότητα, αλλά και γιατί είχε αναπτυχθεί μια φημολογία πως ο ίδιος είχε πρόσβαση στην κεταμίνη μέσω της δουλειάς του, επειδή σε κάποια δρομολόγια μετέφερε κούτες με φάρμακα.

Όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του STAR από τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Τσεγγενέ, ο Δασκαλάκης εργαζόταν επί 2,5 χρόνια σε αυτή την εταιρεία, έχοντας αλλάξει πόστο κατά τη μετάβασή του από την Πάτρα στην Αθήνα, ενώ αρχικά τον είχαν θέσει σε καθεστώς παύσης.

Εν τέλει, πάρθηκε απόφαση να απολυθεί.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.