Πάτρα: Η σπιτονοικοκυρά των Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη θα «μιλήσει» από τον τάφο

Πάτρα: Η σπιτονοικοκυρά των Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη θα «μιλήσει» από τον τάφο

Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας.

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας. Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι προφυλακισμένη εδώ και μερικές ημέρες για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Στο μικρό κορίτσι είχε χορηγηθεί ισχυρή δόση κεταμίνης όπως έδειξαν και οι τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Στο επίκεντρο των αρχών βρίσκονται πλέον οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας και της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού.

Η άτυχη γυναίκα έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά ενώ δεν είχε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πελοπόννησος» οι διωκτικές Αρχές Αθήνας και Πάτρας, ετοιμάζονται να αιτηθούν την εκταφή της σορού της. Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, οι Αρχές θέλουν να πάρουν δείγμα από τις τρίχες του κεφαλιού και από τους χόνδρους που ενώνουν τα οστά, για να διακριβωθεί αν ο θάνατος της 69χρονης οφείλεται πράγματι σε προχωρημένη σηψαιμία ή κάτι άλλο.

Σημειώνεται ότι στο πιστοποιητικό θανάτου της γυναίκας, που σύμφωνα με μάρτυρες αμφισβητείται η γνησιότητά του, αναφέρεται ως αιτία θανάτου η σηψαιμία, από μια ανοιχτή πληγή.

Ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς παραμένει ένα μυστήριο. Εκείνο που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ειδοποίησε τηλεφωνικά τους συγγενείς της στις 11 Σεπτεμβρίου. Ο θάνατος της 69χρονη γυναίκας πιστοποιήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2020.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.