«Θα σε καταστρέψω»:  Hχογραφημένες οι απειλές της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη (Vid)

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το ενδιαφέρον της για τη σύνταξη της σπιτονοικοκυράς

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας.

Έντονο ενδιαφέρον για τη σύνταξη της σπιτονοικοκυράς είχε εκφράσει η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η 33χρονη γυναίκα είναι προφυλακισμένη εδώ και κάποιες μέρες για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Οι αρχές πλέον ερευνούν τον θάνατο των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας αλλά και της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη. Η ιστοσελίδα e-reportaz φέρνει στο φως ένα αποκαλυπτικό μήνυμα της Ρούλας Πισπιρίγκου σε μία καλή της φίλη.

Στις 23 Σεπτεμβρίου, δέκα περίπου μέρες μετά τον θάνατο της 69χρονης, η Ρούλα Πισπιρίγκου ρωτάει τη φίλη της για το πότε θα μπει η σύνταξη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ρωτάει τη φίλη της στο μήνυμα, αν γνωρίζει πότε θα μπει η σύνταξη. Στη συνέχεια αναφέρει ότι «εχθές», δηλαδή στις 22 Σεπτεμβρίου μπήκαν οι συντάξεις.

Παράλληλα επισημαίνει ότι η διακοπή καταβολής των συντάξεων γίνεται μέσα του γραφείου τελετών που παίρνει πρώτα τα χρήματα της κηδείας.  Όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα e-reportaz μετά τον θάνατο της 69χρονης γυναίκας πραγματοποιήθηκε ανάληψη της σύνταξής της από την κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το ενδιαφέρον της για τη σύνταξη της σπιτονοικοκυράς

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.