«Θα σε καταστρέψω»:  Hχογραφημένες οι απειλές της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη (Vid)

«Λίγο μετά το φό..»: Το ηχητικό ντοκουμέντο με το λάθος της Πισπιρίγκου που δεν μπόρεσε να «μαζέψει» (Vid)

Λεπτομέρειες από μία παραλίγο ομολογία.

Η εφημερίδα «Μπαμ στο ρεπορτάζ» κυκλοφόρησε με σκληρές φωτογραφίες που δείχνουν ντοκούμεντα τα οποία αποδεικνύουν ασφυξία στο πρόσωπο του βρέφους Ίριδας της οικογένειας Δασκαλάκη, το οποίο πέθανε 6 μηνών, δεύτερο στη σειρά μετά τη Μαλένα.

Ο εκδότης της εφημερίδας, Πέτρος Κουσουλός, σχολιάζοντας το πρωτοσέλιδο έκανε ένα tweet που ζητούσε σε όποιον δεν αντέχει τις σκληρές εικόνες να μη δει τις φωτογραφίες ντοκουμέντα. Μία από τους ακόλουθούς του του απάντησε στέλνοντας ένα ηχητικό ντοκουμέντο από τηλεφωνική παρέμβαση της Ρούλας Πισπιρίγκου που εν τη ρύμη του λόγου της παραλίγο να υποπέσει σε μία σχεδόν παραδοχή της αιτίας του θανάτου ενός εκ των κοριτσιών της οικογένειας.

Στο ηχητικό απόσπασμα ακούγεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να λέει «Λίγο μετά τον φ… όταν άρχισε όλη αυτή η δημοσιότητα». Η συνήθως ψύχραιμη και ετοιμασμένη για κάθε ερώτηση μητέρα ακούγεται στο απομονωμένο απόσπασμα να σταματάει μία φράση ή λέξη που σχεδόν της ξεφεύγει και ίσως αποτελούσε ένα είδος ομολογίας, αλλάζοντας την πρότασή της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.