Νέα φωτογραφία: Αυτή είναι η νυν σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη (Pic)

Δολοφονία και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς; Η λεπτομέρεια που «καίει» τον Μάνο Δασκαλάκη (Vid)

Οι καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζονται.

Ολοένα και περισσότερα είναι τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα τον τελευταίο καιρό και αφορούν τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη, η οποία πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2020 με το πιστοποιητικό να δείχνει προχωρημένη σηψαιμία, με τις υποψίες να πέφτουν στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, οι πράξεις των οποίων λίγο πριν και λίγο μετά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς να μοιάζουν ύποπτες.

Πρώτα το πληρεξούσιο που είχε στα χέρια του ο Μάνος για τη διαχείριση των συντάξεων της 69χρονης σπιτονοικοκυράς, φαίνεται ότι δεν το χρησιμοποιούσε από μία περίοδο και μετά για να πληρώνει τους λογαριασμούς της. Τα 1500€ περίπου των συντάξεων ίσως χρησιμοποιούνταν για ιδία χρήση από τον ίδιο.

Όπως προκύπτει μάλιστα από τον ΕΦΚΑ, ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών της Πάτρας, μετά τον θάνατο της Ευγενίας Κούτρα-Θεοδωροπούλου, εισέπραξε τουλάχιστον μία σύνταξή της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, την ίδια περίοδο, ανέφερε λανθασμένη ημερομηνία θανάτου στους συγγενείς της 69χρονης και όπως αναφέρει το pelop.gr η κίνησή της αυτή ίσως είχε δόλο ώστε να μην υπάρχουν συγγενείς της στην ταφή της.

Από τα στοιχεία που έχει στην διάθεσή της και συνεχίζει να συγκεντρώνει η Ασφάλεια Πάτρας που  διενεργεί την Προκαταρκτική Εξέταση της υπόθεσης, ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς ίσως έχει με κάποιον τρόπο επισπευσθεί. Οι καταθέσεις των γειτόνων και άλλων μαρτύρων συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.