«Μπορούμε να κλείσουμε το στόμα του Μάνου;»: Σεκιουριτάς «καίει» την Πισπιρίγκου - Το σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο (Vid)

«Είχε πολύ άσχημη φήμη στο ερωτικό κομμάτι»: Nέα πυρά πρώην κατά Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου (Vid)

Πλέον, μιλάμε για κλειδαρότρυπα και όχι για στοιχεία σχετικά με τον θάνατο των τριών κοριτσιών της Πάτρας.

Ακάθεκτοι συνεχίζουν οι δημοσιογράφοι του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 να φέρνουν στο φως στοιχεία των δύο επίμαχων προσώπων της υπόθεσης της Πάτρας, της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, τα οποία δημιουργούν μία πολύ συγκεκριμένη εικόνα. Και η εικόνα αυτή δεν είναι ποτέ θετική.

Στην εκπομπή της Τρίτης, Λιάγκας και Σκορδά φιλοξένησαν δηλώσεις από έναν άντρα που ισχυρίζεται ότι είχε κάποτε ερωτικά πάρε-δώσε με τη Ρούλα και ανέφερε ότι ακόμα κι όταν ήταν μαζί, η ίδια «έπαιζε» με πολλούς άντρες. Το ίδιο, υποστηρίζει, έκανε και σκατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Μάνο και αναρωτήθηκε πώς γίνεται να μην το γνώριζε αυτό εκείνος, αφού στην Πάτρα η Ρούλα είναι γνωστό ότι «είχε πολλές ερωτικές περιπέτειες».

«Κάτι είχα κάνει κι εγώ, ναι! Πριν τη σχέση της με τον Μάνο αλλά τα είχε με άλλους και τότε. Το έκανε συνέχεια η Ρούλα αυτό! Ε, στην αρχή ήθελε σχέση αλλά εγώ είχα καταλάβει ότι παίζει μπάλα με όλους και απλά το είδα σε τέτοια φάση εγώ, δεν το συνέχισα. Η ερωτική ζωή της Ρούλας ήταν αυξημένη πολύ. Ο Μάνος ήταν ένα παιδί, πώς να το πω, χαζό, μαμούχαλο.

Όπως τα βλέπεις τα βίντεο που περπατάει, έτσι! Ένα χαμένο πράγμα! Όταν κάνεις και μια σχέση στην Πάτρα και έχει πάει η άλλη με 80… ρε φίλε δε γίνεται να μην το μάθεις! Γενικά στην Πάτρα είχε πολύ άσχημη φήμη επάνω στο ερωτικό κομμάτι. Τώρα ο Μάνος πως τα έφτιαξε μαζί της, δεν ξέρω…».

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ πάντως ήρθε να προστεθεί σε αυτό που θέλει τον Μάνο Δασκαλάκη να έστελνε γυμνές φωτογραφίες του σε μια κοπέλα που γνωρίζονταν από μικρά παιδιά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.