Δασκαλάκης Πισπιρίγκου

Διέρρευσε από τη δικογραφία: Η φωτογραφία Τζωρτζίνας – Ίριδας που «καίει» την Πισπιρίγκου για τον φόνο (Pic)

Μια φωτογραφία που υπάρχει στη δικογραφία, μπορεί να αποκαλύπτει όλα όσα χρειάζονται για την ενοχή της Πισπιρίγκου.

Κάθε μέρα προστίθεται και κάτι καινούργιο στο παζλ της -εκτός ανατροπής- ενοχής της Ρούλας Πισπιρίγκου ως προς την περίπτωση του θανάτου της Τζωρτζίνας και με τις αρχές να εξετάζουν την συμμετοχή της στον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας. Στοιχεία της δικογραφίας βρίσκουν με κάποιο τρόπο το δρόμο τους προς την δημοσιότητα και σε απόλυτο βαθμό σβήνουν οποιαδήποτε αμφιβολία μπορεί να υπάρχει για την κατηγορούμενη.

Την ώρα που ο Μάνος Δασκαλάκης ανεβάζει videoclip και νέο τραγούδι στο Youtube, για την Ρούλα Πισπιρίγκου ο κλοιός φαίνεται να στενεύει σε βαθμό που δεν θα μπορέσει να ξεφύγει. Ένα από τα πειστήρια που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, αφορά σε μια φωτογραφία που βρέθηκε στο κινητό της κατηγορούμενης και απεικονίζει τη Τζωρτζίνα, το κοριτσάκι που πέθανε τελευταίο, να είναι μαζί με την αδερφή του Ίριδα και να της κρατάει κλειστή τη μύτη.

Από μόνο του αυτό δε λέει πολλά, αλλά για όσους έχουν παρακολουθήσει την υπόθεση όλο αυτό το διάστημα, είναι η πιο λογική σκέψη, ο πιο λογικός συνειρμός πως η Τζωρτζίνα κάπου είδε αυτή την κίνηση και την αντέγραψε. Άλλωστε, η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι 3 χρόνια πίσω, κάτι που σημαίνει ότι η Τζωρτζίνα ήταν τότε σε ηλικία 5-6 ετών, άρα σε σημείο που το παιδί πάντοτε αντιγράφει άκριτα όσα βλέπει στο περιβάλλον του και του παρουσιάζονται ως φυσιολογικά.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει διαρρεύσει και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Διέρρευσε από τη δικογραφία: Η φωτογραφία Τζωρτζίνας - Ίριδας που «καίει» την Πισπιρίγκου για τον φόνο (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.