Έπρεπε να ήταν έως 15 και εμφανίζεται στο 418: Αυτή είναι η ουσία που ανιχνεύτηκε στη μικρή Τζωρτζίνα

H Τζωρτζίνα ζωγράφισε τον φόνο της Ίριδας – Η ζωγραφιά που «καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου (Pic)

Τι δείχνουν οι ζωγραφιές του κοριτσιού.

Λύση στο μυστήριο της Πάτρας προσπαθούν να βρουν οι Αρχές. Πριν λίγες εβδομάδες, η Ρούλα Πισπιρίγκου μητέρα των 3 κοριτσιών προφυλακίστηκε για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Όπως φαίνεται το μικρό κορίτσι «μιλούσε» μέσα από τις ζωγραφιές του. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που διατάχθηκε πραγματογνωμοσύνη για όσα αποτύπωνε στο χαρτί η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Η παιδοψυχολόγος Χριστίνα Μπογιατζή ήταν η πρώτη που είχε μιλήσει για τα μηνύματα στις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Live news» με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Όπως εξήγησε, η ύπαρξη εσωτερικής συνοχής οδήγησε τις Αρχές να εξετάσουν τις ζωγραφιές.

«Κάτι που είχα πει από την αρχή» σημείωσε, τονίζοντας ότι η γραμμή που ενώνει όλες τις ζωγραφιές είναι ο φόβος, η φρίκη, το γεγονός που κάτι που είναι φυσικό το κάνει μεταφυσικό.

«Αντί να είναι σπίτι, είναι κάτι σαν φυλακή ή νοσοκομείο. Κάτι με τόσα παράθυρα και χωρίς πόρτα, δεν μπορεί να είναι σπίτι», πρόσθεσε.

Όπως υποστήριξε η παιδοψυχολόγος, η Τζωρτζίνα είχε ταυτιστεί με την Ίριδα. «Είναι μια μεγάλη αδελφή που κοιτάζει από μακριά αυτό που συμβαίνει στη μικρή της αδελφή ή συνέβη στην άλλη μικρή της αδελφή και προστατεύει», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Αυτή η ζωγραφιά είναι κραυγή βοήθειας όχι μόνο για τον εαυτό της, αλλά και για την Ίριδα», συμπλήρωσε.

H Τζωρτζίνα ζωγράφισε τον φόνο της Ίριδας - Η ζωγραφιά που «καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου (Pic)
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.