Ιωάννα Παλιοσπύρου | Oι συγκλονιστικές φωτογραφίες μέσα από τα πρώτα της χειρουργεία (Pics)

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Oι συγκλονιστικές φωτογραφίες μέσα από τα πρώτα της χειρουργεία (Pics)

Ράγισε καρδιές η Ιωάννα.

Το αφιέρωμα των «Πρωταγωνιστών» στην υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου αποτέλεσε δίχως την παραμικρή αμφιβολία γροθιά στο στομάχι για τους τηλεθεατές, οι οποίοι αυτά τα δύο χρόνια, μετά τη φρικτή επίθεση που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου από την Έφη Κακαράντζουλα, δεν είχαν συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασής της.

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Νέα φωτογραφία χωρίς τη μάσκα της (Pic)

Όπως η ίδια αποκάλυψε στον Σταύρο Θεοδωράκη, στο πρόσωπο και τον λαιμό της έχει μοσχεύματα από τα πόδια της -συγκεκριμένα από τα μπούτια της-, ενώ το αυτί της και μέρος του τριχωτού της κεφαλής, απανθρακώθηκαν από το καυστικό υγρό, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να τοποθετεί ένα ειδικά φτιαγμένο πρόσθετο αυτί με μαγνητάκια στη θέση εκείνου που έλιωσε και η Ιωάννα να μπαίνει στη διαδικασία νέας επέμβασης προκειμένου να μπορέσει να αποκτήσει ξανά μαλλιά στο σημείο εκείνο.

Η ίδια, παλεύει μέχρι σήμερα για την αποκατάσταση της υγείας της, ενώ πλέον μοιάζει να έχει συμφιλιωθεί με τη νέα της εικόνα η οποία είναι -κατά κοινή ομολογία- πάρα πολύ καλή και αναμένεται να γίνει ακόμα καλύτερη με τη βοήθεια των γιατρών της.

Στην εκπομπή, ωστόσο, προβλήθηκαν και πολύ σκληρές εικόνες από τα πρώτα χειρουργεία της Ιωάννας, όταν ακόμα δεν υπήρχε ίχνος δέρματος στο πρόσωπό της μετά την επίθεση με το καυστικό υγρό, οι οποίες σίγουρα έδωσαν στο τηλεοπτικό κοινό να καταλάβει πως όσα πέρασε η 35χρονη σήμερα κοπέλα ήταν εξαιρετικά επώδυνα τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

«Οι περισσότερες φωτογραφίες στον ιατρικό φάκελο της Ιωάννας δεν αντέχονται. Δεν θα δείξουμε τις σοκαριστικές εικόνες, αλλά πρέπει να ξέρετε», είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδωτάκης.

Τα ευχάριστα είναι πως η ίδια είναι πλέον πολύ καλύτερα, έχοντας ανθρώπους που τη στηρίζουν στο έπακρο και θέληση για ζωή που είναι αξιοθαύμαστη.

Δείτε τις εικόνες-γροθιά στο στομάχι στο βίντεο και το γκάλερι που ακολουθούν:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.