Δασκαλάκης Πισπιρίγκου

«Προβαρισμένο σενάριο»: Το βίντεο που εκθέτει ανεπανόρθωτα Μάνο Δασκαλάκη και Ρούλα Πισπιρίγκου (Vid)

Όσα προβλήθηκαν στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης έχουν τεθεί σε αντίπαλα στρατόπεδα μετά την προφυλάκιση της πρώτης, αλλά σε αυτό το διάστημα και κυρίως στο προηγούμενο, το αφήγημά τους ήταν πολύ όμοιο.

Ακόμα και στις συνεντεύξεις που έδωσαν χωριστά, όχι μόνο δηλαδή στην κοινή τους στη Ζήνα Κουτσελίνη, η ακολουθία των λέξεων που έβγαιναν από το στόμα τους, είχε ελάχιστες διαφορές. Αν έκλεινες τα μάτια, θα νόμιζες ότι είναι το ίδιο άτομο που τα λέει.

Στο «Πρωινό» ο Νίκος Παρτσώλης έφτιαξε ένα βίντεο όπου τοποθετεί συγκεκριμένες δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου τη μία μετά την άλλη και αυτό που δημιουργείται ως αίσθηση στο κοινό που ακούει, είναι ότι πρόκειται για πράγματα που είχαν προβάρει από πριν ότι θα τα πουν. Για την ακρίβεια, είναι σα να διαβάζουν το ίδιο κείμενο.

Σαν σενάριο που έχει γραφτεί από τον δικηγόρο τους μοιάζουν οι απαντήσεις που έχουν δώσει στις κατά καιρούς συνεντεύξεις τους, σκηνικό που έρχεται σε αντίθεση με τις διάφορες αντιφάσεις στις οποίες έχουν πέσει τόσο ο Μάνος  Δασκαλάκης και η Ρούλα όσο και οι υπόλοιποι στο περιβάλλον τους που έχουν κληθεί να δώσουν καταθέσεις ή να περιγράψουν τα γεγονότα όπως τα έζησαν από τη δική τους μεριά.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο με τις ίδιες ακριβώς δηλώσεις:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.