Δικάζεται τη Δευτέρα ο Μένιος Φουρθιώτης | Η Τζούλια Αλεξανδράτου τον κατηγορεί για κλοπή 200.000€

Μένιος Φουρθιώτης | Αθώος για την κλοπή 200.000€ από την Τζούλια Αλεξανδράτου

Τι υποστήριξε ο ίδιος.

Αθωώθηκε, ελλείψει στοιχείων, ο Μένιος Φουρθιώτης για την υπόθεση κλοπής 200 χιλιάδων ευρώ από τη Τζούλια Αλεξανδράτου. Το μοντέλο κατηγορούσε τον πρώην μάνατζερ ότι άρπαξε το συγκεκριμένο ποσό από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού του.

Το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων αθώωσε τον Μένιο Φουρθιώτη για την υπόθεση. Ο ίδιος εμφανίστηκε στο δικαστήριο με πατερίτσες αφού είχε κάνει επέμβαση στο ισχίο.

Όπως υποστήριξε, αρνούμενος το κατηγορητήριο, την 1η Σεπτεμβρίου του 2010 δεν είχε καμία επαφή με την Τζούλια Αλεξανδράτου, αφού είχαν διακόψει την επαγγελματική τους συνεργασία.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, κατά την απολογία δεν είχε ποτέ κλειδιά του σπιτιού ή του χρηματοκιβωτίου της. Τόνισε μάλιστα ότι δε γνώρισε τον κωδικό.

Στη συνέχεια, κλήθηκε και η Τζούλια Αλεξανδράτου για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τον κατηγορούμενο παρουσιαστή. Το πρώην μοντέλο επέμεινε πως έπεσε θύμα διάρρηξης από τον Μένιο Φουρθιώτη υποστηρίζοντας ότι μόνο εκείνος είχε τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου, όπου είχε τοποθετήσει τις 200.000 ευρώ, μέρος των οποίων είχε λάβει ως αμοιβή για το περιβόητο ροζ dvd.

Το δικαστήριο υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, αθώωσε τον κατηγορούμενο λόγω αμφιβολιών. «Δεν αποδείχθηκε πλήρως η ενοχή Φουρθιώτη. Δεν τον είδε κανείς να μπαίνει στο σπίτι, δεν υπήρξαν αποτυπώματα… Είναι ο λόγος του απέναντι στο λόγο της κ. Αλεξανδράτου. Μπαινόβγαιναν διάφοροι στο σπίτι της πολιτικώς ενάγουσας. Δεν προέκυψε ότι είχε κίνητρο να την κλέψει. Φρονώ ότι πρέπει να τον απαλλάξετε λόγω αμφιβολιών λόγω έλλειψης στοιχείων που να καταδεικνύουν την ενοχή του», είπε χαρακτηριστικά η εισαγγελέας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.