Απασφάλισε ο Κατερινόπουλος: «Αυτοί σκότωσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ» (Vid)

Απασφάλισε ο Κατερινόπουλος: «Αυτοί σκότωσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ» (Vid)

«Έχουν κύρος και δέχονται τα σέβη σας».

13 μήνες περίπου μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο και η αστυνομία ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από το έγκλημα. Ή τουλάχιστον έτσι αφήνει την κοινή γνώμη να πιστεύει. Ενδεχομένως να έχουν συλλεχθεί στοιχεία που να οδηγούν κάπου, αλλά σίγουρα δεν θα επικοινωνηθούν.

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, πάντως, ο Θανάσης Κατερινόπουλος προέβη σε κάποιες δηλώσεις που υποδεικνύουν ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο να εξιχνιαστεί η δολοφονία του Καραϊβάζ, καθώς φαίνεται να πρόκειται για οργανωμένο έγκλημα και άφησε πολλές υπόνοιες για κακοποιούς που βρίσκονται στη φυλακή και συνδέονται με τον δολοφονημένο.

Φυσικά, οτιδήποτε λέει ο Κατερινόπουλος δημιουργεί ερωτήματα, αφού σε όλες τις σημαντικές υποθέσεις το ένστικτο και οι γνώσεις του είναι απόλυτα ακριβείς.

«Ο Γιώργος ήταν φίλος και είχα την τύχη να τον γνωρίζω πολλά χρόνια. Πριν καν γίνω πρόεδρος των αξιωματικών. Είναι έργο του οργανωμένου εγκλήματος, σύμφωνα με τη δική μου εκτίμηση. Οργανωμένο έγκλημα είναι πίσω από την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Δεν χρειάζεται να το αναλύσω. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε κάποιους κακοποιούς που βρίσκονται μέσα στη φυλακή.

Κάποιοι συμμετέχουν στις οργανωμένες ομάδες του οργανωμένου εγκλήματος και άτομα που έχουν ένα κύρος σ’ αυτή την κοινωνία και δέχονται τα σέβη των ανθρώπων αυτής της κοινωνίας. Δεν υπάρχει κανένας νομικός όρος που να λέει τι είναι τρομοκρατία. Παγκοσμίως. Ουδέποτε έδωσαν έναν ορισμό τι είναι τρομοκρατία. Άρα είναι στην ευχέρεια της ελληνικής πολιτείας να το εντάξει όπου γουστάρει.

Είναι οργανωμένο έγκλημα. Ποιος μου λέει πως πίσω από το οργανωμένο έγκλημα ή κάποια ποσά από το οργανωμένο έγκλημα δεν καταλήγουν και σε κάποιες τρομοκρατικές οργανώσεις», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.