Bασίλης Λαμπρόπουλος | Αυτά είναι τα επίμαχα SMS που αντάλλαξαν Πισπιρίγκου - Δασκαλάκης (Vid)

Bασίλης Λαμπρόπουλος | Αυτά είναι τα επίμαχα SMS που αντάλλαξαν Πισπιρίγκου – Δασκαλάκης (Vid)

Τι αποκάλυψε ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των 3 κοριτσιών, έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, το ζευγάρι Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου είχε ανταλλάξει πολύ σκληρά SMS περίπου 6-7 μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας. Σύμφωνα με πληροφορίες του έμπειρου δημοσιογράφου, στα μηνύματα αναφερόταν ότι το ζευγάρι θα έλυνε τις διαφορές του στα δικαστήρια.

Ακόμη, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να έχει γράψει στον Μάνο Δασκαλάκη ότι δε θα ξανάβλεπε την Τζωρτζίνα.

Λίγο καιρό αργότερα, το κορίτσι έπαθε ανακοπή καρδιάς. Όπως αποκάλυψε ακόμη ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι γιατροί διέψευσαν ότι είχε χορηγηθεί κατά λάθος κεταμίνη στην Τζωρτζίνα κατά τη διάρκεια της ανάνηψης της.

Ο ισχυρισμός αυτός ήταν στην υπερασπιστική γραμμή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Το γεγονός αυτό διαψεύδεται και από την ιατροδικαστική εξέταση που αναμένεται να βγει επίσημα τις επόμενες μέρες. Το σχετικό πόρισμα καταλήγει στο ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας προήλθε από την χορήγηση της κεταμίνης, με βάση αλλοιώσεις στο ήπαρ.

Την ίδια ώρα, σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της ανάνηψης οι γιατροί είχαν μαζί τους ένα κιτ με 5 αμπούλες κεταμίνης, το οποίο παρέμεινε κλειστό.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.