Νέες φωτογραφίες-σοκ της νεκρής Ίριδας | Tα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι το βρέφος δολοφονήθηκε (Pics)

Στημένο σκηνικό ο θάνατος της Ίριδας | Νέα αποκάλυψη-βόμβα Αγγελικής Νικολούλη (Vid)

Ποια φράση ξαναχρησιμοποίησε η Αγγελική Νικολούλη.

Μετά από κενό δύο εβδομάδων η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο τούνελ» επέστρεψαν το βράδυ της Παρασκευής στη συχνότητα του Μega, με την εκπομπή να ασχολείται ακόμα μία φορά με την υπόθεση των τριών θανάτων των κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Μιλώντας στους καλεσμένους του πάνελ της, η Αγγελική Νικολούλη, επανάφερε τη φράση που είχε χρησιμοποιήσει το βράδυ που έμαθε πρώτη φορά, σε ζωντανή σύνδεση, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών της Τζωρτζίνας. Αυτή τη φορά η φράση «το παιδί μιλάει από τον τάφο του» χρησιμοποιήθηκε για την Ίριδα, το βρέφος της οικογένειας το οποίο πέθανε σπίτι του, παρουσία της μητέρας και της θείας του.

«Βλέπω ότι η ιστορία της Ίριδας θα φωτιστεί πιο εύκολα και η άλλη βέβαια. Η Ίριδα δίνει από μόνη της κάποια στοιχεία.

Λέγαμε παλιά και δεν ξέρω αν παρερμηνεύτηκε – το είχαμε πει πρώτη εδώ στο τούνελ- ότι μιλάει η Τζωρτζίνα μέσα από τον τάφο της. Εννοούσα ότι το στοιχείο που είχε βρεθεί, με αυτό που της χορήγησαν στο σώμα της. Η Ίριδα ήταν έξι μηνών δεν μπορούσε να μιλήσει και όμως το παιδί αυτό μιλάει. Και το παιδί αυτό μέσα από τον τάφο του και τι κάνει; Διαψεύδει μητέρα και θεία που ήτανε παρούσες εκείνη τη νύχτα και είναι σα να λέει ότι στήσατε ένα σκηνικό. Αλλιώς έγιναν τα πράγματα λοιπόν. Τη νύχτα εκείνη έγιναν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα από ό,τι βλέπουμε και θα τα δούμε και στην πορεία». τόνισε η Αγγελική Νικολούλη πριν ξεκινήσει το βίντεο με το ρεπορτάζ της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.