Αθανασοπούλου - Κωστόπουλος: Ο φίλος του σκηνοθέτη το πρόσωπο-κλειδί που ρίχνει φως στην υπόθεση βιασμού

Αθανασοπούλου – Κωστόπουλος: Ο φίλος του σκηνοθέτη το πρόσωπο-κλειδί που ρίχνει φως στην υπόθεση βιασμού

Τι συνέβη το καλοκαίρι του 2010.

Η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου κατήγγειλε τον βιασμό της το 2010 από γνωστό σκηνοθέτη, στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, χωρίς να πει το όνομά του. Ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος αποφάσισε να βγάλει ο ίδιος το όνομά του στη δημοσιότητα, καθώς παραιτήθηκε από τη σκηνοθεσία του «Σασμού», με την ηθοποιό να έχει προχωρήσει σε μήνυση προς εκείνον.

Ο ίδιος αρνείται τα πάντα, την ώρα που οι αρχές διερευνούν την καταγγελία του βιασμού που συνέβη, κατά τα λεγόμενα της 33χρονης, όταν εκείνη ήταν 21 ετών και διατηρούσε φιλική σχέση με τον σκηνοθέτη και την οικογένειά του.

Όπως αναφέρεται στη μηνυτήρια αναφορά εκείνο το βράδυ ο σκηνοθέτης της πρότεινε να βγουν οι δυο τους για φαγητό. Στη συνέχεια θα συναντούσαν φίλους σε κλαμπ. Κατά τη διάρκεια του γεύματός τους  ήπιαν ένα μπουκάλι κρασί και στη συνέχεια ο σκηνοθέτης συνέχισε να παραγγέλνει και δεύτερο, ίσως και τρίτο μπουκάλι κρασιού, σύμφωνα με την ηθοποιό.

«Ένιωθα να χάνω τη συνείδησή μου και αυτό μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, γιατί ναι μεν δεν πίνω πολύ αλκοόλ, αλλά γνωρίζω πολύ καλά τα όριά μου και είμαι σίγουρη ότι σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να μου προκαλέσει τέτοια σύγχυση, αποπροσανατολισμό, ζαλάδα και απώλεια συνείδησης. Δε γνωρίζω αν υπήρχε κάποια άλλη ουσία στο κρασί που ήπια», αναφέρει η μήνυσή της.

Ρόλο κλειδί στην έρευνα αναμένεται να έχει ένα πρόσωπο το οποίο η ίδια επικαλείται στη μήνυσή της. Ένας φίλος του σκηνοθέτη στον οποίο ο Κώστας Κωστόπουλος, σύμφωνα με την αναφορά, είχε εκμυστηρευτεί το γεγονός του βιασμού της ηθοποιού μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο η ίδια έκρυβε για 12 χρόνια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.