Υπόθεση Πάτρας | Νέο στοιχείο-φωτιά για τον θάνατο των τριών παιδιών Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη (Vid)

Επίδειξη… φήμης: «Είμαι η Ρούλα Πισπιρίγκου κι έχω συνέντευξη στο STAR, θέλω να βγω περιποιημένη» (Vid)

Φέρεται να συμπεριφέρθηκε με πολύ άσχημο τρόπο σε υπάλληλο κέντρου αισθητικής.

Σε όλο αυτό το διάστημα που η υπόθεση της Πάτρας έχει γίνει το νούμερο ένα θέμα της επικαιρότητας, εκείνο που σίγουρα προκαλεί περισσότερο απ΄όλα, άσχετα με το αν έχει δολοφονήσει ή όχι η Ρούλα Πισπιρίγκου τα παιδιά της, είναι η τόσο έκδηλη ανάγκη της να πάρει προβολή. Δεν τίθεται πια καμία αμφιβολία πως πρόκειται για ένα άτομο με τεράστια ανάγκη να αποκτήσει φήμη και δόξα. Και οι καθημερινές μαρτυρίες που γίνονται στις εκπομπές, ιδίως στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, το επιβεβαιώνουν.

Μία νέα μάρτυρας μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα και περιέγραψε ένα περιστατικό σε κέντρο αισθητικής στην Πάτρα, όπου η Πισπιρίγκου εισέβαλε χωρίς ραντεβού και απαίτησε να την περιποιηθούν άμεσα γιατί θα έδινε συνέντευξη στο STAR.

Μιλούσε φυσικά για την πρώτη της συνέντευξη μαζί με τον Μάνο Δασκαλάκη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

«Ένα θα σας πω, έτυχε να είμαι σε ένα πολύ γνωστό κατάστημα στην Πάτρα, περιποίηση προσώπων και δε με είχε δει η κατηγορουμένη τελοσπάντων κι έρχεται μέσα και πάει στην κοπέλα που εξυπηρετούσε εμένα και γυρνάει και της λέει: ‘Θα ήθελα να μου φτιάξετε τα φρύδια μου’. Λέει η κοπέλα πολύ ευγενέστατη ‘έχετε κλείσει ραντεβού;’. Λέει η Ρούλα ‘όχι, θέλω να μου φτιάξεις τα φρύδια μου τώρα!’».

Αφού είχαν χαθεί τα παιδιά;

«Ναι και της λέει η κοπέλα ‘πηγαίνετε στην προϊσταμένη μου κι αν έχει κάποιο ραντεβού να σας βάλω’. Και γύρισε με τέτοιο θράσος και της λέει ‘εγώ είμαι η Ρούλα η Πισπιρίγκου και σήμερα έχω συνέντευξη στο Star, θέλω να βγω περιποιημένη’.

Μείναμε όλοι λίγο άναυδοι. Απ’ ό,τι φαινότανε δεν την ένοιαζε και τόσο ότι είχε χάσει τρία παιδιά. Όταν έχεις χάσει τρία παιδιά δε σε ενδιαφέρει πώς θα βγεις σε ένα κανάλι ή πώς θα βγεις σε μία τηλεόραση. Δεν έδειχνε χαροκαμένη μάνα, καμία σχέση».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.