Στα δικαστήρια, σε κακή κατάσταση η Έλενα Παπαρίζου - Οι πρώτες εικόνες (Vid)

Στα δικαστήρια, σε κακή κατάσταση η Έλενα Παπαρίζου – Οι πρώτες εικόνες (Vid)

Δίχως τέλος η ταλαιπωρία για την επιτυχημένη τραγουδίστρια.

Συνεχίζεται η επί σειρά ετών ταλαιπωρία της Έλενας Παπαρίζου, η οποία από νωρίς το πρωινό της Τετάρτης βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη, στο κτίριο 12 της Ευελπίδων προκειμένου να αντιμετωπίσει για ακόμα μία φορά τον πρώην σύντροφό της, Τόνυ Μαυρίδη.

Η τραγουδίστρια έχει μηνύσει τον Μαυρίδη για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της, με τους δυο τους να βρίσκονται σε έντονη δικαστική διαμάχη και για οικονομικούς λόγους, καθώς μετά τον χωρισμό τους δεν κατάφεραν ποτέ να συμφωνήσουν σχετικά με το μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας – η οποία ήταν σαφώς μεγάλη.

Έλενα Παπαρίζου | Εvτυπωσιακά πληθωρική στον αέρα του Mega – H νέα της εικόνα (Vid)

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Κατερίνα», Αναστασία Ζάρκα είπε χαρακτηριστικά στον αέρα:

«Η Έλενα Παπαρίζου είναι συναισθηματικά πολύ φορτισμένη και μου είπε ότι «είναι κάτι πολύ προσωπικό, θέλω να περάσει όλο αυτό γιατί ταλαιπωρούμε πάρα πολλά χρόνια με αυτή την υπόθεση». Ο δικηγόρος της μας είπε ότι όλα είναι για οικονομικούς λόγους».

Σημειώνεται, πάντως, πως ο Τόνυ Μαυρίδης δεν έδωσε το «παρών» στο δικαστήριο, ενώ αρνήθηκε να κάνει και δηλώσεις στους δημοσιογράφους που επικοινώνησαν μαζί του τηλεφωνικά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.