Τόνυ Μαυρίδης για Έλενα Παπαρίζου: «Τίποτα δεν τελείωσε» (Vid)

Τόνυ Μαυρίδης για Έλενα Παπαρίζου: «Τίποτα δεν τελείωσε» (Vid)

Τεράστια η μεταξύ τους οικονομική διαμάχη.

Για την 25η Μαΐου αναβλήθηκε η δίκη Έλενας ΠαπαρίζουΤόνυ Μαυρίδη, με το πρώην ζευγάρι να αναγκάζεται να περιμένει λίγο ακόμα για την εκδίκαση της υπόθεσης των μεταξύ τους οικονομικών και προσωπικών διαφορών.

Η τραγουδίστρια, είχε καταθέσει και μήνυση σε βάρος του για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση. Αφορμή στάθηκε μία συνέντευξη που είχε δώσει ο Μαυρίδης πριν χρόνια, στην οποία ο ίδιος υποστήριξε πως η Παπαρίζου φεύγει από την Ελλάδα και πηγαίνει στη Σουηδία για να κάνει αποτοξίνωση από το αλκοόλ. Ο μουσικός έχει κάνει ένσταση για όσα υποστήριξε η Ελενα, η οποία έγινε δεκτή.

Τόνυ Μαυρίδης: Η ομοιότητα της επί 10 χρόνια συντρόφου του με την Έλενα Παπαρίζου (Pics)

Αυτό, είναι μόνο ένα σκέλος της επί χρόνια δικαστικής τους διαμάχης, καθώς οι δυο τους έχουν και μεγάλες αντιπαραθέσεις στο οικονομικό κομμάτι, καθώς είχαν αποκτήσει μαζί μία μεζονέτα στη Γλυφάδα, για την οποία τότε είχαν δώσει 500.000 ευρώ. Η Παπαρίζου υποστηρίζει πως ο πρώην σύντροφός της ζει μέχρι σήμερα στο σπίτι αυτό, χωρίς να της καταβάλλει το παραμικρό αντίτιμο, ενώ εδώ και χρόνια έχει σταματήσει να πληρώνεται και το δάνειο το οποίο είχαν πάρει για την αγοράσουν.

Ακόμα, δεν έχει υπάρξει συμφωνία σχετικά με τα κέρδη της κοινής τους εταιρείας. Συγκεκριμένα, η Παπαρίζου ισχυρίζεται πως ό,τι κέρδη ήταν να αποδοθούν στον πρώην της έχουν αποδοθεί, ενώ εκείνος υποστηρίζει πως δεν έχει λάβει τα νόμιμα κέρδη που δικαιούνταν.

Οι τηλεοπτικές κάμερες πλησίασαν τους δυο τους το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά την αναβολή της δίκης κατά την αποχώρησή τους από την Ευελπίδων, ωστόσο, η Έλενα Παπαρίζου και ο δικηγόρος της αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις.

Ο Μαυρίδης, πάντως, είπε κάτι παραπάνω από την Έλενα: 

«Δεν έχω τίποτα να σας πω παιδιά. Θα τα πούμε μετά τις 25, δεν τελείωσε τίποτα. Σας παρακαλώ τώρα, αφήστε με. Την επόμενη φορά ίσως πούμε κάτι παραπάνω».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.