Μίνα Αρναούτη | Δείχνει για πρώτη φορά το σημάδι της μπάρας που τη διαπέρασε στο τροχαίο με τον Παντελίδη (Pic)

Μίνα Αρναούτη | Δείχνει για πρώτη φορά το σημάδι της μπάρας που τη διαπέρασε στο τροχαίο με τον Παντελίδη (Pic)

Έχουν περάσει πάνω από 6 χρόνια, μα η φωτογραφία παραμένει εξαιρετικά σκληρή.

Ήταν 18 Φεβρουαρίου του 2016 όταν ο Παντελής Παντελίδης άφηνε την τελευταία του πνοή στην παραλιακή μετά από τροχαίο. Στο αυτοκίνητο μαζί του ήταν δύο ακόμα άτομα, η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου. Και οι δύο κοπέλες βρέθηκαν στο στόχαστρο του κοινού του Παντελίδη και θεωρήθηκαν ως υπεύθυνες για τον θάνατό του. Η δικαστική διαμάχη της Αρναούτη μάλιστα με την οικογένεια του τραγουδιστή, μαίνεται ακόμα.

Η ίδια με αναρτήσεις της στο Instagram έχει πολλές φορές απαντήσει στις κατηγορίες και έχει περιγράψει όλα τα χειρουργεία που χρειάστηκε να κάνει για να μπορέσει να αντέξει τον πόνο, που είναι μόνιμος στο σώμα της. Είχε εξηγήσει στο παρελθόν πως έχει χάσει πολλές δουλειές επειδή το σώμα της δεν είναι σε θέση να κάνει κάποια πράγματα.

Σήμερα η Μίνα Αρναούτη ανάρτησε μια ημίγυμνη φωτογραφία της με γυρισμένη πλάτη για να δείξει τις ουλές της και τις τομές από τις επεμβάσεις.

«Θα μου πείτε γιατί τώρα; Γιατι τώρα αισθάνομαι έτοιμη. Ναι, μετά απο 6.5 χρόνια.

Είναι περίεργο που ενώ μπορείς με μερικές φωτογραφίες να κλείσεις μερικά στόματα η δύναμη να διαφυλάξεις τις αξίες σου να είναι πιο ισχυρή απ τον όχλο που προσπαθεί να σε κατασπαράξει!

Δεν μου αρέσουν τα κατ’ ανάγκη ψέματα, είναι μια μορφή λύπησης. Δεν είχα την ανάγκη να τα ακούσω. Η λύπηση είναι ένα συναίσθημα που δεν ταιριάζει σε ολους. Υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζονται στο συναίσθημα αυτό για να επιβιώσουν. Δεν τους θέλω αυτούς που (θα) με αγαπάνε επειδή με λυπούνται. Σιχαινομαι τα κατ’ανάγκη ψέματα, είμαι ρεαλίστρια. Την αλήθεια μου όμως θα την δείξω μόνο σε όσους έχω ξεχωρίσει . Γιατι τώρα;

Γιατι τώρα δεν με ενδιαφέρει πια, τα έχω αποδεχτεί όλα. Δεν θέλω να πάρω αποδοχή μέσα απο άλλους. Με αποδέχτηκα εγώ, μόνη μου, χωρίς ψέματα. Όλα αυτά τα λέω για να σας εξηγήσω πώς αυτή η μάστιγα να αρπάζετε ενα πληκτρολόγιο κ να κρίνετε τα πάντα είναι μόνο μιζέρια για εσάς τους ίδιους.Περιμένετε να αντιδράσουν όλοι όπως θα κάνατε εσείς!Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι αν δεν μπείτε στα παπούτσια του άλλου θα μπορέσετε να είστε αντικειμενικοί στο τρόπο που θα αντιδρούσατε;

Λοιπόν, εγώ δεν είμαι μια νάρκισσος που κοιτάω την εικόνα μου, είμαι μια καπέλα που δεν μου αρέσει να κερνάω το συναίσθημα της λύπησης σε στόματα που πεινάνε για σάρκα και πόνο.

Αυτό το σημάδι είναι από μια σιδερένια προστατευτική μπάρα που έσπασε τα πλευρά μου και τρύπησε τον πνεύμονα μου. Δεν το αγαπώ γιατί με πόνεσε , δεν αγαπάμε οτι μας πονά ,κακά τα ψέματα. Όμως , παραδέχομαι πως χαίρομαι που κατάφερα να μην σας το δείξω όταν θέλατε εσείς και είχα την ΔΥΝΑΜΗ να μην σας το πουλήσω για να γίνω συμπαθής. Γι’αυτό το αγαπώ. Πουλάω αξιοπρέπεια σε ανθρώπους με λογική, όχι λύπηση σε ανθρώπους που δεν έχουν μυαλό κ τρέφονται απο την δυστυχία των άλλων. Καλή σας ημέρα», έγραψε η Μίνα Αρναούτη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.