Δασκαλάκης Πισπιρίγκου

«Είναι ίδιος ο Δασκαλάκης»: Κυκλοφόρησε φωτογραφία του εραστή της Ρούλας Πισπιρίγκου (Vid)

Ποιος είναι ο μυστηριώδης άνδρας.

Σε κάκιστο σημείο ήταν οι σχέσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη. Το ζευγάρι από την Πάτρα, που έχει χάσει τρεις κόρες μέσα σε τρία χρόνια, ήταν ένα βήμα πριν το διαζύγιο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η απιστία της Ρούλα Πισπρίγκου οδήγησε τον Μάνο Δασκαλάκη να φύγει από το σπίτι και να ζητήσει διαζύγιο. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, ο άνδρας ονομάζεται Γιάννης.

Μάλιστα μοιάζει εντυπωσιακά με τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Βρήκαμε τον Γιάννη. Είναι αυτός ο άνθρωπος. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να δείξουμε τη φωτογραφία του. Αν μπορούσαμε, θέλω να σας πω ότι η ομοιότητα με τον Μάνο είναι συγκλονιστική. Θέλω επίσης να σας πω ότι έκαναν το ίδιο πάρεργο, το ίδιο χόμπι, ήταν και οι δύο ποδοσφαιριστές», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πρόσωπο από το περιβάλλον του Γιάννη λέει: «Είναι αναστατωμένος με όλα αυτά που βγαίνουν στη δημοσιότητα, νιώθει άβολα, όμως δεν έχει κάποια σχέση με αυτήν την υπόθεση. Εκείνος ήξερε τον Μάνο, γιατί έπαιζαν μπάλα μαζί και έτσι γνώρισε αργότερα την Ρούλα. Δημιουργήθηκε μια σχέση μεταξύ τους για κάποιο μικρό διάστημα, αλλά όπως μαθαίνω ήταν μετρημένες οι φορές που είχαν βρεθεί. Εκείνος γνώριζε από την Ρούλα ότι είχαν χωρίσει με τον Μάνο. Αυτό του είχε πει. Δεν θέλει να έχει άλλη σχέση με την υπόθεση, γιατί πρέπει να προστατέψει την σημερινή του οικογένεια».

Η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινωπόρου ανέφερε ότι η σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου με αυτόν τον άνδρα έγινε πριν από ενάμιση με δύο χρόνια. Όπως αναφέρθηκε, η σχέση κράτησε λίγους μήνες με μετρημένες συναντήσεις.

Οι συνευρέσεις τους γίνονταν στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς. Είναι παντρεμένος, 33 ετών και μοιάζει με τον Μάνο Δασκαλάκη σύμφωνα με τη δημοσιογράφο.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.