Τα πρώτα ευχάριστα νέα για τον Θύμιο Μπουγά

Τα πρώτα ευχάριστα νέα για τον Θύμιο Μπουγά

Όσα αναφέρει ο πρόεδρος της «Γραμμής Ζωής».

Aπό τις 4 Μαΐου αγνοείται ο Θύμιος Μπουγάς, ο οποίος όπως αποδείχτηκε έχει πέσει θύμα άγριου bullying, με την ΕΛ. ΑΣ. να θεωρεί πως κρύβεται σε μια προσπάθεια να γλιτώσει από τους διώκτες του.

Για πρώτη φορά ύστερα από τόσες ημέρες, μία μαρτυρία αναπτερώνει της ελπίδες για τον εντοπισμό του, καθώς όπως μεταφέρθηκε στην «Γραμμή Ζωής», ο 39χρονος εθεάθη στην Αττική.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της «Γραμμής Ζωής – Silver Alert», Γεράσιμος Κουρούκλης, ανέφερε στο «Ώρα Ελλάδος» του Open το πρωινό της Πέμπτης, ότι μάρτυρας υποστηρίζει πως είδε τον Θύμιο στην Αττική από πολύ κοντά και δηλώνει βέβαιος πως πρόκειται για τον άνδρα που αναζητά όλη η Ελλάδα.

«Δυστυχώς υπάρχει ένα μεγάλο κενό από 4 – 12 Μαΐου, είναι το διάστημα από την ημερομηνία που χάθηκε, μέχρι την ημέρα που ανέβηκε η είδηση στα κοινωνικά δίκτυα ο συναγερμός. Είναι μεγάλο διάστημα και επηρεάζει τις αναζητήσεις. Μέσα στις εκατοντάδες κλήσεις που είχαμε, υπάρχει μία που μπορούσε να είναι φως, δεδομένου ότι ο μάρτυρας τον είδε από πολύ κοντά, διασταυρώνεται η μαρτυρία ενδυματολογικά, από τον σωματότυπο και από το γεγονός ότι υπάρχει τραχειοστομία.

Είναι μαρτυρία για την Αττική, προσπάθησε να παρκάρει το αυτοκίνητο και να τον πλησιάσει, αλλά μάλλον τον αντιλήφθηκε και προσπάθησε να εξαφανιστεί. Δεν καταφέραμε να έχουμε αποτέλεσμα αλλά αυτό δεν μας πτοεί, πιστεύουμε ότι είναι αυτός και κρύβεται. Υπάρχει μεγάλος πανικός στον άνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρούκλης.

Ο ίδιος, μάλιστα, προχώρησε και σε μία έκκληση στον 39χρονο Θύμιο:

«Έκκληση στον Ευθύμη, είμαστε εδώ γι’ αυτόν, να βοηθήσουμε θέλουμε. Έχει τρομάξει φοβερά γιατί αυτά τα καλόπαιδα που του έκαναν τον bullying, δεν το έκαναν μία φορά αλλά επανειλημμένα. Τελευταία φορά ήρθε το πράγμα και ξεχείλισε, πήγαν οργανωμένα σαν αγέλη λύκων, να τον διαπομπεύσουν, να τον κινηματογραφήσουν, να τον βγάλουν στα κοινωνικά δίκτυα για να τον χλευάσουν και να τον τρομοκρατήσουν. Είχε πάει στην Αστυνομία, δεν τον είχαν βοηθήσει», κατέληξε φανερά οργισμένος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.