Η ψυχρή ατάκα της Ρούλας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ που σόκαρε τους αστυνομικούς

«Μου ζήτησε να της δείξω πώς την πίνω»: Ναρκομανής «δίνει» την Πισπιρίγκου για την κεταμίνη (Vid)

Τι αναφέρει ο τοξικομανής.

Την άκρη του νήματος στο θρίλερ της Πάτρας προσπαθούν να βρουν οι Αρχές. Για την υπόθεση του θανάτους της 9χρονης Τζωρτζίνας έχει προφυλακιστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια.

Όπως αποκάλυψαν οι τοξικολογικές εξετάσεις του παιδιού, του είχε χορηγηθεί μεγάλη ποσότητα κεταμίνης. Πρόκειται για ισχυρό αναισθητικό που χρησιμοποιείται μέχρι και ζώα.

Η χόρηγησή του σε μεγάλη ποσότητα οδηγεί στον θάνατο.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαστεί ακόμη είναι με τον ποιον τρόπο η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Ακόμη, δεν έχει διευκρινιστεί πώς τη χορήγησε στο μικρό κορίτσι που έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2022.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει αρνηθεί οποιαδήποτε εμπλοκή στη χορήγηση της κεταμίνης.

Ωστόσο μία ακόμη μαρτυρία διαψεύδει τα λεγόμενά της. Ένας ναρκομανής μίλησε στην εφημερίδα «Μπαμ» και ανέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκον τον πλησίασε και του έκανε ερωτήσεις σχετικά με την χορήγηση της κεταμίνης.

«Πιστεύω ότι εκείνη την ημέρα στο σπίτι στην Πάτρα ήταν αυτή. Είδα μια εύσωμη γυναίκα με τα ίδια χαρακτηριστικά. Είχε όμως κόκκινο προς καροτί μαλλί, και όχι το ξανθό που την βλέπουμε στις φωτογραφίες και την τηλεόραση.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα στρογγυλό σκουλαρίκι που είχε κοντά στο στόμα. Αν την δω αυτή την κυρία με κόκκινη ή καροτί περούκα, μπορώ να την αναγνωρίσω» λέει ο χρήστης ναρκωτικών στην εφημερίδα φωτογραφίζοντας την προφυλακισμένη γυναίκα.

«Η κυρία αυτή με ρώτησε: πώς το πίνεις ρε φίλε; Ήθελε να της δείξω πώς γίνεται η χρήση ενδοφλέβια. Αμέσως κατάλαβα ότι δεν είναι χρήστης. Φαίνεται αυτό» σημείωσε ο χρήστης ουσιών.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.