Νέες εικόνες από τη θανατηφόρα κρίση της Τζωρτζίνας - Το «λάθος» της Πισπιρίγκου που πρόδωσε τη δολοφονία (Vid)

Νέες εικόνες από τη θανατηφόρα κρίση της Τζωρτζίνας – Το «λάθος» της Πισπιρίγκου που πρόδωσε τη δολοφονία (Vid)

Το επεισόδιο που κατέγραψε η 33χρονη.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας. Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι προφυλακισμένη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας για τον οποίο της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο θάνατος του μικρού κοριτσιού απήλθε στις αρχές του 2022. Στο 9χρονο κορίτσι είχε χορηγηθεί κεταμίνη, γεγονός που οδήγησε στον θάνατό του.

Η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν με συχνά επεισόδια και κρίσεις.

Η εκπομπή «T-live» έφερε στο φως ακόμη ένα ντοκουμέντο για τον θάνατο του μικρού κοριτσιού. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της Τζωρτζίνας στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίο, παρουσίασε 9 αιφνίδια επεισόδια σύμφωνα με τη μητέρα.

Οι γιατροί δεν είδαν κάποιο από αυτά τα επεισόδια όταν η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Γι’ αυτόν τον λόγο ζήτησαν από τη μητέρα να καταγράψει ένα από τα αναφερόμενα επεισόδια.

Σε ένα από τα βίντεο, που έφερε στο φως η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, το κορίτσι έχει αρχίσει να βγάζει βογγητά. Η Ρούλα άργησε να φωνάξει το ιατρικό προσωπικό ενώ φαίνεται εντελώς ατάραχη.

Ρούλα: Έρχεστε λίγο…

Ιατρικό προσωπικό: Ναι

Ρούλα: Ελάτε, ελάτε

Ιατρικό προσωπικό: Μισό λεπτάκι

Ρούλα: Λίγο γρήγορα παρακαλώ

Ιατρικό προσωπικό: Τι έγινε;

Ρούλα: Κάνουμε το ίδιο και δεν μπορώ να φύγω, θέλω να το τραβήξω βίντεο. Κάνει το ίδιο. Αρχίζει και κάνει το ίδιο, κοιτάξτε, φωνάξτε, φωνάξτε το γιατρό γιατί μου είπαν να το βιντεοσκοπήσω. Ευχαριστώ.

(Ακούγονται φωνές και βογγητά του παιδιού που έχουν αφαιρεθεί από το μοντάζ της εκπομπής για ευνόητους λόγους)

Ρούλα: Σσσσσς

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.