«Μέσα στα ενδεχόμενα είναι κι αυτό της εγκληματικής ενέργειας» - Βόμβα από τον πρόεδρο των ιατροδικαστών για την υπόθεση της Πάτρας

«Βόμβα» Λιάγκα για την υπόθεση της Πάτρας: Έρχονται άλλες 6 διώξεις

Τι είπε ο δημοσιογράφος.

Με κομμένη την ανάσα συνεχίζει να παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας. Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι προφυλακισμένη εδώ και εβδομάδες για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Το πρωί της Τρίτης ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι έρχονται κι άλλες διώξεις για την υπόθεση της Πάτρας. Όπως είπε ο δημοσιογράφος, στο στόχαστρο είναι τόσο η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών, όσο και συγγενικά της πρόσωπα για έκθεση ανήλικων σε κίνδυνο.

Όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας, δε γνωρίζει αν οι διώξεις θα οδηγήσουν σε συλλήψεις.

«Θέλω να δώσω το ρεπορτάζ που έκανα χθες το βράδυ, συνομιλώντας με ανώτατο στέλεχος της Αστυνομίας και θα πω πράγματα που θα ακουστούν πρώτη φορά, με την ευθύνη των λόγων μου. Τέλος αυτής της εβδομάδας περιμένουν οι αστυνομικοί τις δύο καταθέσεις, της κ. Τσιόλα και της κ. Τσάκωνα. Τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένονται τα πορίσματα Καρακούκη, Καλογρηά. Αν οι καταθέσεις και τα πορίσματα είναι αυτά που περιμένουν, τότε αναμένονται έξι νέες διώξεις, μετά από παραγγελία της ανακρίτριας.

Συμπληρωματικές διώξεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της Τζωρτζίνας, ανθρωποκτονία κατά Μαλένας, ανθρωποκτονία κατά Ίριδας. Τρεις διώξεις σε συγγενικά πρόσωπα για αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Αυτές οι διώξεις μπορεί να έχουν και πλημμεληματικό χαρακτήρα, άρα δεν θα υπάρχει σύλληψη, αλλά και κακουργηματικό χαρακτήρα που εκεί θα υπάρξουν συλλήψεις. Άρα μιλάμε για 6 νέες διώξεις, τρεις συμπληρωματικές και τρεις καινούριες» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.