Big Brother | Aυτός είναι ο παίκτης που συνελήφθη για βιασμό 21χρονης (Vid)

Big Brother | Aυτός είναι ο παίκτης που συνελήφθη για βιασμό 21χρονης (Vid)

Βρετανικής καταγωγής η καταγγέλουσα.

Το βράδυ της Τετάρτης έγινε γνωστή η είδηση της καταγγελίας μίας 21χρονης Βρετανής κατά γνωστού παίκτη ριάλιτι, τον οποίο κατηγορεί για βιασμό.

Όπως έγινε γνωστό, η κατηγορία αφορά στο 30χρονο μοντέλο και πρώην παίκτη του «Big Brother», Στηβ Μιλάτο, ο οποίος φέρεται να γνώρισε την καταγγέλουσα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λίνδου όπου εργάζεται ως υπάλληλος υποδοχής και λίγο αργότερα να της πρότεινε να φύγουν για να διασκεδάσουν σε άλλο μαγαζί. Μόλις πήγαν εκεί, της πρότεινε να βγουν έξω για 5 λεπτά, την οδήγησε σε ένα εγκαταλειλειμμένο σπίτι πλησίον του club.

Σύμφωνα με την ίδια, εκεί τη βίασε, κάτι που ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά, υποστηρίζοντας πως υπήρξε συναίνεση.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Στηβ Μιλάτου, Στέλιος Αλεξανδρής, έδωσε τις πρώτες πληροφορίες στην εκπομπή «Super Κατερίνα»:

«Επειδή στη φάση αυτή πριν μπούμε στην κύρια ανάκριση. Καταλαβαίνετε ότι πρέπει να είμαι φειδωλός. Δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα υποστηρίζει η κυρία. Είναι αλήθεια ότι γνωρίστηκαν, είναι αλήθεια ότι υπήρχε κάποια ερωτική επαφή και μέχρι εκεί. Περιμένουμε τα ευρήματα από την ιατροδικαστική αυτή τη στιγμή που θα αποδείξει τα όσα λέει ο εντολέας μου. Δηλαδή, ότι υπήρξε κάποια συναινετική επαφή μεταξύ τους και τίποτα παραπάνω. Δεν γνωρίζω τα κίνητρα της κυρίας αλλά θεωρώ ότι μία πρώτη δικαίωση γι’ αυτόν τον άνθρωπο θα είναι μετά την προανάκριση να αφεθεί ελεύθερος.

Το να μπω εγώ στη ψυχολογία κάποιου ανθρώπου στις διακοπές και να μαντέψω γιατί το έχει κάνει, δεν είναι η δουλειά μου. Η δική μου δουλειά είναι να αποδείξω ότι ο εντολέας μου είναι αθώος. Εκεί θα σταματήσει η δική μου προσέγγιση. Για τα άλλα υπάρχουν πιο ειδικευμένοι, ψυχολόγοι, ψυχίατροι κτλ. Δε θα απαντήσω πάντως εγώ.

Ο Στηβ Μιλάτος είναι ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος, ο οποίος έχει πανεπιστημιακό πτυχίο. Είναι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερη κουλτούρα και παιδεία και δεν νομίζω στα 30 του χρόνια έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν. Είναι τιμή μου να τον υπερασπίζομαι. Αυτές οι κατηγορίες είναι απόλυτα έωλες και θα αποδειχθούν στο ακροατήριο».

Αυτήν την άποψη αντικρούει ο συνήγορος της 21χρονης, Γιάννης Κοκκινογένης, ο οποίος  υποστήριξε πως η νεαρή κοπέλα μιλά ξεκάθαρα σε συvουσία χωρίς συναίνεσή της και έχει ήδη πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση, της οποίας τα αποτελέσματα αναμένονται.

Σημειώνεται ότι ο Στηβ Μιλάτος έχει προχωρήσει σε μήνυση κατά της κοπέλας για συκοφαντική δυσφήμηση.

«Χθες αργά το απόγευμα ολοκλήρωσε την καταγγελία της σε βάρος του φερόμενου δράστη. Δυστυχώς ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η προανάκριση και δε μπορούμε να πούμε κάτι για την υπόθεση. Η εντολέας μου με τη φίλη της πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εργαζόταν ο κατηγορούμενος. Τους πρότεινε να μεταβούν σε άλλο club για να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους.

Εκεί της πρότεινε να βγουν από το μαγαζί για 5 λεπτά και στη συνέχεια την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, πλησίον του club όπου διασκέδαζαν. Και εκεί διέπραξε σε βάρος της το αδίκημα του βιασμού. Αν η συνεύρεση ήταν συναινετική θα αποδειχτεί στο δικαστήριο. Έγινε χθες ιατροδικαστική εξέταση. Η κοπέλα αυτή τη στιγμή είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Θα διακόψει τις διακοπές της και θα επιστρέψει στη χώρα της αύριο το πρωί», ανέφερε στο «Mega Καλημέρα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.