«Τζωρτζίνα, κοίτα τη μαμά!»:  Νέο σοκαριστικό βίντεο από επεισόδιο της Τζωρτζίνας που βιντεοσκόπησε η Ρούλα Πισπιρίγκου (Vid)

«Τζωρτζίνα, κοίτα τη μαμά!»: Νέο σοκαριστικό βίντεο από επεισόδιο της Τζωρτζίνας που βιντεοσκόπησε η Ρούλα Πισπιρίγκου (Vid)

Νέο ηχητικό ντοκουμέντο.

Δε σταματούν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας. Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει προφυλακιστεί εδώ και λίγες εβδομάδες για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Στο μικρό κορίτσι είχε χορηγηθεί κεταμίνη, γεγονός που οδήγησε στον θάνατό του. Η εκπομπή «T-live» παρουσίασε ένα ακόμη ηχητικό ντοκουμέντο από ένα επεισόδιο της Τζωρτζίνας.

Η μητέρα μετά από παραίνεση των γιατρών κατέγραφε τα επεισόδια της μικρής.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο η Ρούλα Πισπιρίγκου λέει: «Τζωρτζίνα κοίτα τη μαμά… μπράβο!». Στη συνέχεια φαίνεται αναστατωμένη αφού της λένε ότι ο γιατρός έχει κάποια ενημέρωση.

Ακούγεται αναστατωμένη και εκείνες προσπαθούν να την καθησυχάσουν. Εκείνη επιμένει να φωνάξουν τον γιατρό, παρά το γεγονός ότι της λένε ότι βρίσκεται σε κάποια ενημέρωση και θα έρθει μετά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι θεράποντες γιατροί είχαν ζητήσει από τη Ρούλα Πισπιρίγκου να καταγράφει τα επεισόδια της Τζωρτζίνας. Η μητέρα ανέφερε οτι η μικρή είχε κρίσεις οι οποίες όμως δεν εμφανίζονταν ότι το κορίτσι νοσηλευόταν στη ΜΕΘ υπό την αυστηρή επιτήρηση των γιατρών.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.