Σοκάρει η 21χρονη που κατηγορεί τον Στιβ Μιλάτο για βιασμό: «Με ανάγκασε σε @@@, διείσδυσε με τη βία μέσα μου» (Vid)

Σοκάρει η 21χρονη που κατηγορεί τον Στιβ Μιλάτο για βιασμό: «Με ανάγκασε σε @@@, διείσδυσε με τη βία μέσα μου» (Vid)

Ποινική δίωξη στον Στιβ Μιλάτο μετά την καταγγελία για βιασμό.

Ποινική δίωξη ασκήθηκε εις βάρος του Στιβ Μιλάτου, μοντέλου και πρώην παίκτη του Big Brother, μετά την καταγγελία μιας νεαρής Βρετανίδας και της φίλης της πως προέβη σε πράξη γενετήσιας προσβολής κατά της μίας εκ των δύο στη Λίνδο της Ρόδου.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι κοπέλες προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα για την υπόθεση, μετά από αίτημα της πλευράς του Στιβ Μιλάτου για ιατροδικαστική εξέταση. Εκεί το φερόμενο ως θύμα περιέγραψε το πώς βρέθηκε να βιάζεται από τον 31χρονο σε ένα απόμερο σημείο στη Λίνδο.

Η Βρετανίδα είχε βρεθεί για διακοπές μαζί με 4 φίλες της στο νησί και έμεναν στους Πεύκους. Ένα βράδυ αποφασίζουν να πάνε σε ένα μπαρ στη Λίνδο όπου κάθονται και πίνουν ποτό. Σύμφωνα με την περιγραφή, μετά από λίγο εμφανίζεται ο Στιβ Μιλάτος που είναι γνωστός με αρκετούς εκεί. Μπαίνει στο μαγαζί, πάει στο τραπέζι τους και αρχίζει να μιλάει σε μία από τις τέσσερις.

Όταν βλέπει πως εκείνη δεν ανταποκρίνεται, πάντοτε σύμφωνα με την καταγγελία, στρέφεται προς όλες και ζητάει από όποια θέλει, να τον ακολουθήσει για 5 λεπτά. Σε αυτό το σημείο έχει γίνει ενοχλητικός, όμως το θύμα πάει μαζί του, πιστεύοντας ότι θα ανταλλάξουν κάποια φιλιά ή θα συζητήσουν.

Τον ακολουθεί λοιπόν και καταλήγουν σε ένα σκοτεινό σοκάκι όπου τη φίλησε επιθετικά, όπως υποστηρίζει η ίδια. Μετά, την πήρε και πήγαν σε ένα εγκατελειμμένο οίκημα, όπου και τελέστηκε η πράξη του βιασμού. Την κόλλησε στον τοίχο, έβαλε το χέρι του στα γεvvητικά της όργανα, την ανάγκασε σε πε0λειχία και μετά προέβη σε διείσδυση. Μετά, κι ενώ το φερόμενο ως θύμα του ζητούσε να την αφήσει να γυρίσει στις φίλες της, εκείνος την εξανάγκασε ξανά σε πε0λειχία. Όταν αντιλήφθηκε την αποστροφή της, την άφησε να φύγει.

«Είμαι συντετριμμένη συναισθηματικά και ψυχολογικά. Ο κατηγορούμενος με οδήγησε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι που βρίσκεται λίγα μέτρα από το κλαμπ που διασκεδάζαμε. Με φίλησε και έβαλε @@@. Πανικοβλήθηκα, προσπάθησα να αποτραβηχτώ, ένιωθα φόβο και ταραχή. Με σήκωσε ψηλά και διείσδυσε με βία μέσα μου, φυσικά χωρίς προφύλαξη. Του είπα ότι δεν ήθελα τίποτα από όσα έκανε και να με αφήσει να φύγω.

Άλλωστε το κατάλαβε και ο ίδιος και μου ζητούσε να παραμείνω ώστε να @@@, αλλά εγώ επέμεινα ότι ήθελα να φύγω. Τελικά με άφησε να φύγω, βρήκα τις φίλες μου και φύγαμε κατευθείαν με ταξί προς το ξενοδοχείο. Η φίλη μου, μού είπε ότι με έψαχνε και υπάλληλοι της επιχείρησης της έλεγαν ότι ‘η φίλη σου είναι σε καλά χέρια’. Αισθανόμουν απίστευτα βρώμικη, σιχαινόμουν τον εαυτό μου και μπήκα αμέσως για ντους. Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου, αλλά πρόλαβε και με σταμάτησε μία από τις φίλες μου. Θέλω πραγματικά αυτός ο άνθρωπος να τιμωρηθεί παραδειγματικά», δήλωσε η νεαρή Βρετανή στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Η καταγγελία αυτή έχει ενεργοποιήσει την ποινική διαδικασία, με ιατροδικαστή να εξετάζει την 21χρονη για πτυχώσεις και σημάδια βιασμού στα γεvvητικά της όργανα, ενώ θα περάσει και από ψυχιατρική εξέταση, γιατί η φίλη της υποστήριξε πως επιχείρησε να αυτοκτονήσει με ξυράφι το ίδιο βράδυ.

 

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Στιβ Μιλάτου δήλωσε στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη στο OPEN τα εξής:

«Δεν έχει συμβεί τίποτα απ’ όσα λέει η κυρία. Είναι αλήθεια ότι υπήρξε ερωτική επαφή, ότι έχουν γνωριστεί, αλλά μέχρι εκεί. Περιμένουμε την ιατροδικαστική εξέταση. Δεν ξέρω τα κίνητρα της κυρίας. Υπήρξε συναινετική επαφή. Μετά την ανάκριση, αν αφεθεί ελεύθερος, θα είναι μία μικρή δικαίωση. Δεν θέλω να κάνω τον αστυνομικό ντετέκτιβ, ούτε μίλησα για οικονομικό κίνητρο. Δεν μπορώ να μαντέψω κάτι άλλο. Η δουλειά μου είναι να αποδείξω την αθωότητα του εντολέα μου. Έχει πτυχίο. Είναι αξιοπρεπέστατος άνθρωπος. Δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Είναι τιμή μου, που τον υπερασπίζομαι και οι κατηγορίες θα αποδειχθούν έωλες στο ακροατήριο».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.