Στηβ Μιλάτος: Αυτό είπε στην απολογία του κι αφέθηκε ελεύθερος

Στηβ Μιλάτος: Αυτό είπε στην απολογία του κι αφέθηκε ελεύθερος

Υπό περιοριστικούς όρους με ομόφωνη απόφαση.

Eλέυθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο Στηβ Μιλάτος, ύστερα από την οινική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του μοντέλου και πρώην παίκτη του Big Brother, μετά την καταγγελία μιας 21χρονης Βρετανίδας και της φίλης της πως βίασε την πρώτη στη Λίνδο της Ρόδου.

Στον πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ και η εμφάνιση μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του, ύστερα από ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως.

Κατά την απολογία του το μοντέλο, που δουλεύει σε μαγαζί υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Ρόδο, ισχυρίστηκε ότι η 21χρονη γύρω στις 00:00 π.μ. επισκέφθηκε το κατάστημα όπου εκείνος εργάζεται, του ζήτησε τα στοιχεία του προφίλ του στο Instagram και αφού της τα έδωσε τον ρώτησε πού μπορούν να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους.

Ο ίδιος της πρότεινε ένα μαγαζί που μένει ανοιχτό ως αργά και υποσχέθηκε ότι θα περάσει και ο ίδιος λίγο αργότερα. Η κοπέλα βρέθηκε στο μαγαζί και έστειλε λίγο αργότερα μήνυμα στο μοντέλο για την ώρα που θα ερχόταν και ο ίδιος. Μισή ώρα μετά βρέθηκε και αυτός με την παρέα του στο μαγαζί, με την Βρετανίδα να κάθεται στο τραπέζι τους, να συζητάει πρώτα με άλλους άντρες και μετά να μιλάει με τον ίδιο χαϊδεύοντάς του τα μαλλιά.

Ο ίδιος της πρότεινε να πάνε κάπου πιο απόμερα να συνεχίσουν, το οποίο και έγινε, σε παρακείμενη υπό κατασκευή κατοικία, απέναντι από κατοικημένη περιοχή. Εκεί η νεαρή του έκανε στοματικό έρωτα και αργότερα της ζήτησε να ολοκληρώσουν ερωτικά, όπως και έγινε με σύμφωνη γνώμη της.

Η συνεύρεση, κατά τον ίδιο, κράτησε πολύ λίγο καθώς ακούστηκαν θόρυβοι από τα γύρω σπίτια, ο ίδιος δήλωσε ότι έχασε εκείνη τη στιγμή το σκουλαρίκι του και έμεινε στο μέρος για να το ψάξει, ενώ η ίδια έφυγε και επέστρεψε στις φίλες της. Την επόμενη ημέρα, πληροφορήθηκε ότι του υπέβαλε μήνυση για βιασμό.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.