Πάλεψε σαν λιοντάρι: Η τηλεοπτική εκπομπή που ο Δάκης κόλλησε το μικρόβιο που του έδωσε τη χαριστική βολή

Πάλεψε σαν λιοντάρι: Η τηλεοπτική εκπομπή που ο Δάκης κόλλησε το μικρόβιο που του έδωσε τη χαριστική βολή

Η ξαφνική επιδείνωση της υγείας του το φθινόπωρο.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών, ύστερα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, ο αγαπημένος τραγουδιστής Δάκης ο οποίος αφήνει πίσω του τεράστια κληρονομιά στο τραγούδι. Την είδηση κοινοποίησε, μέσα από τον λογαριασμό στο Twitter, η καλή του φίλη και σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκία Καρρέρ.

Μπορεί το πρόβλημά του με τον καρκίνο στο παχύ έντερο να ξεκίνησε το 2018, με τους γιατρούς να του δίνουν μόλις 6 μήνες ζωής, ο Δάκης όμως, βαφτισμένος ως Βρασίδας Χαραλαμπίδης, άντεξε πολύ περισσότερο, με την υγεία του να επιδεινώνεται ξανά το περασμένο φθινόπωρο.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο ίδιος με την εκπομπή «Πρωινό» τον Νοέμβριο του 2021 είχε τονίσει:

«Πήρα ένα μικρόβιο από τα στούντιο που πήγαινα τα τηλεοπτικά στον πνεύμονα και αναγκάστηκα να πάω στο νοσοκομείο για να μου το θεραπεύσουν. Νοσηλεύτηκα περίπου 20 – 25 ημέρες, δεν θυμάμαι. Μου το θεραπεύσανε, λοιπόν, αυτό το μικρόβιο αλλά ήταν πολύ δυνατά τα φάρμακα συν τις χημειοθεραπείες που έκανα και μου χτύπησε σε οξεία παγκρεατίτιδα φαρμακευτική.

Το τονίζω ότι είναι φαρμακευτική έχασα 20 κιλά μέσα σ’ ένα μήνα, δεν μπορούσα να φάω, παρέλυσαν οι μύες και δυσκολεύεσαι και να μιλήσεις γιατί παραλύουν και οι φωνητικές χορδές. Τώρα είμαι σε ανάρρωση, πάω καλύτερα μπορώ και μιλάω καλύτερα.

Δεν είμαι μόνος, έχω συγγενείς, πολλούς φίλους και συναδέλφους που με φροντίζουν έχω και μια κυρία που μου καθαρίζει το σπίτι και με φροντίζει. Όλο αυτό είναι το σπασμένο τηλέφωνο για αυτά που έχω διαβάσει, τα πράγματα είναι ακριβώς όπως σας τα λέω».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.