«Η Ρούλα τις έτρωγε από αυτό το κ@@@παιδο τον Δασκαλάκη»: Νέα, ντροπιαστική μαρτυρία για την υπόθεση της Πάτρας (Vid)

«Η Ρούλα τις έτρωγε από αυτό το κ@@@παιδο τον Δασκαλάκη»: Νέα, ντροπιαστική μαρτυρία για την υπόθεση της Πάτρας (Vid)

Σοκαριστικές λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.

Nέα, διόλου τιμητική αποκάλυψη για τη σχέση Μάνου Δασκαλάκη και Ρούλας Πισπιρίγκου είδε το φως της δημοσιότητας μέσω του «Πρωινού» λίγο πριν το τηλεφώνημα για βόμβα που έλαβε ο ΑΝΤ1.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, μαρτυρία γνωστής του ζευγαριού κάνει λόγο για σοβαρά περιστατικά βίας ανάμεσά τους, με τον 30χρονο να φέρεται να χτυπούσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια εκείνη να καλούσε την οικογένειά της σε βοήθεια, ζητώντας από τους συγγενείς της να… δείρουν εκείνον.

Τι γνωρίζετε για το ζευγάρι;

«Φαινότανε το πρόβλημα τους. Πολύ ιδιόρρυθμο ζευγάρι. Τσακωμοί, γκρίνιες, φασαρίες… Ο ένας δεν ήθελε τον άλλον, οι γονείς από δω, οι πατριοί από κει. Μια ζωή προβλήματα!».

Υπήρχε και σωματική βία;

«Βεβαίως! Η Ρούλα τις «έτρωγε» από το… από αυτό το κ@@@@! Απ’ τον σύζυγό της, ναι, τον πρώην σύζυγό της. Όχι ότι αυτή ήταν καλύτερη, έτσι; Μάχη γινότανε στο σπίτι. Ο Μάνος τη χτυπούσε και αυτή ξεσηκωνότανε και φώναζε τη μάνα της και τον πατριό της να τον δείρουνε. Να τον μαλώσουνε».

Εσείς γνωρίζετε κάτι για το βράδυ που αμέσως μετά ήρθε ο θάνατος της Ίριδας;

«Έγινε ένας πολύ μεγάλος τσακωμός, φώναξαν και τη μαμά της και τον πατριό της στο σπίτι, γιατί ήταν πολύ άσχημος αυτός ο τσακωμός. Και από εκεί και πέρα πως χάθηκε αυτό το μωρό; Οι ίδιοι ξέρουν. Το παιδί αυτό άκουσε, αυτό είπαν. Προφανώς κάτι συνέβη και ακούστηκε ότι το παιδί έσκασε από το κλάμα γιατί όντως πρέπει να κλαίγαν τα παιδιά. Όταν γίνονται φασαρίες, τα παιδιά αγριεύουν, εννοείται».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.