Κρίσημη η κατάσταση του Γιώργου Τράγκα | Υπέστη σοβαρή νεφρική επιπλοκή

Δεσμεύθηκε η περιουσία του Γιώργου Τράγκα

Ο δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2021 από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Στη δέσμευση της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα προχώρησε η αρχή καταπολέμησης της Νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, μετά την ολοκλήρωση του σχετικού πορίσματος των άνω των 60 σελίδων για τον τρόπο απόκτησης της επίμαχης περιουσίας στο εσωτερικό και το εξωτερικό και με διάταξη της Αρχής δεσμεύτηκε το σύνολο της περιουσίας και η εντολή διαβιβάστηκε στην Οικονομική Εισαγγελία για τα περαιτέρω.

Πρακτικά, μετά τη δέσμευση του συνόλου της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, η οποία φέρεται ότι αποτελεί προϊόν εγκληματικής δραστηριότητας, δεν μπορεί από τους κληρονόμους να γίνει αποδοχή κληρονομιάς, καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον νόμο για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σε βαθμό κακουργήματος.

Ο Γιώργος Τράγκας έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2021 από επιπλοκές του κορωνοϊού. Ο δημοσιογράφος και εκδότης είχε στην κατοχή του, σύμφωνα με όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας, τουλάχιστον 17 ακίνητα στις ΗΠΑ, το Μονακό και την Ελλάδα.

Διατηρούσε ακόμη λογαριασμούς και θυρίδες σε δεκάδες τράπεζες του εξωτερικού. Η περιουσία του είχε αποτιμηθεί στα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.