Γεωργία Μπίκα | Εμφανίστηκε στο instagram και το κύμα συμπαράστασης είναι τεράστιο (Pics)

Η απόλυτη ανατροπή: Σοκ και δέος από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών της Γεωργίας Μπίκα

Oι εξετάσεις που αλλάζουν τα δεδομένα.

Ανατροπή στα αποτελέσματα των ελληνικών εργαστηρίων αλλά και στην πρόταση της εισαγγελέως να μπει η υπόθεση βιασμού στο αρχείο, φέρνει δημοσίευμα στο zougla.gr στο οποίο παρουσιάζονται τοξικολογικές αναλύσεις της Γεωργίας Μπίκα, από εξειδικευμένο γαλλικό εργαστήριο το οποίο ανατρέπει όλα τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Στις 21 Μαΐου 2022 το εξειδικευμένο σε ιατροδικαστικές εξετάσεις ToxLab αποστέλλει στη Γεωργία Μπίκα τα τελικά συμπεράσματα από τις αναλύσεις των δειγμάτων που κατέθεσε:

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στο οποίο παρουσιάζονται τα συμπεράσματα σε δύο γλώσσες, γαλλικά και ελληνικά, τα ξημερώματα της 1ης Ιανουαρίου 2022, και στο επίμαχο διάστημα πριν και μετά τις 04:00, η μέση τιμή αλκοολαιμίας του θύματος ήταν γύρω στα 3 γραμμάρια ανά λίτρο με maximum τιμή τα 4,46 γραμμάρια. Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική ποσότητα αλκοόλ στο αίμα.

Η συμπτωματολογία που παρατηρείται και αναφέρεται λεπτομερώς από το γαλλικό εργαστήριο είναι:

Ανικανότητα βαδίσματος και αδυναμία παραμονής σε όρθια στάση.
Απώλεια μνήμης, η οποία επανέρχεται μετά την αποβολή του αλκοόλ από τον οργανισμό. Η κατάσταση αυτή αποκαλείται ετεροχρονισμένη απώλεια μνήμης.
Ξεκάθαρη έλλειψη ικανότητας αντίδρασης σε εξωτερικά ερεθίσματα.
Ανικανότητα προβολής αντίστασης σε γενετήσια πράξη μη συναινετικού χαρακτήρα.
Έμετος και πιθανή ακράτεια.
Πιθανότητα το άτομο να αποκοιμηθεί.

Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, τα συμπεράσματα του γαλλικού εργαστηρίου αποδεικνύουν πως το πόρισμα του ελβετικού εργαστηρίου της Βέρνης υπέστη μεθοδευμένη διαστρέβλωση από τις Αρχές που το διαχειρίστηκαν στην Ελλάδα.

Η απόλυτη ανατροπή: Σοκ και δέος από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών της Γεωργίας Μπίκα

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.