«Δεν θα μαθαίναμε τίποτα...»: Η γκάφα των κληρονόμων που οδήγησε στη δέσμευση της αμύθητης περιουσίας του Γιώργου Τράγκα

«Δεν θα μαθαίναμε τίποτα…»: Η γκάφα των κληρονόμων που οδήγησε στη δέσμευση της αμύθητης περιουσίας του Γιώργου Τράγκα

Αν δεν είχε συμβεί αυτό, κανείς δεν θα γνώριζε τι χρήματα και τι ακίνητα είχε αποκτήσει ο Τράγκας.

Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες είναι πρώτο θέμα στην επικαιρότητα το άνοιγμα της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, η κληρονομική διαμάχη και εν τέλει το μπλοκάρισμα των περιουσιακών στοιχείων από το κράτος, με τον Φρέντυ Τράγκα να αποποιείται της κληρονομιάς και να μη θέλει καμία σχέση με το θέμα.

Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας που βάσει της διαθήκης έχουν λαμβάνειν, δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη επίσημα για τις προθέσεις τους.

Όλα καλά ως εδώ και πάνω κάτω γνωστά. Αυτό όμως που ανέφερε ο πρώην διευθυντής της κεντρικής υπηρεσίας του ΣΔΟΕ, ο κ. Φλωράτος, στο πρωινό του OPEN με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ευλαμπία Ρέβη, είναι κάτι που προκαλεί απορίες για το ελεγκτικό σύστημα του κράτους ως προς τον τρόπο απόκτησης μιας οποιασδήποτε περιουσίας.

Το τρικ με τα γυαλιά: Η αποκάλυψη Μικρούτσικου για το κόλπο του Τράγκα με το οποίο έβγαλε 50.000€ σε 1 λεπτό

Ο κ. Φλωράτος υποστήριξε πως ο λόγος που έχουμε μάθει όλα αυτά για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα, είναι η διαμάχη ανάμεσα στους κληρονόμους του. Αν αυτοί είχαν συμφωνήσει στο πώς θα μοιραστεί η περιουσία, δεν θα είχαν καταφύγει σε αρμόδια ελεγκτικά όργανα και δεν θα είχαν βγει κατά πάσα πιθανότητα ποτέ στην επιφάνεια όλα όσα έχουν γίνει γνωστά.

Ως προς τον έλεγχο της περιουσίας, ο κ. Φλωράτος είπε και κάτι άλλο πολύ ενδιαφέρον, ότι δηλαδή αυτοί που θα αναλάβουν να βρουν την άκρη του νήματος σε κάθε περιουσιακό στοιχείο, θα χάσουν τον ύπνο τους, καθότι ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας είναι στο εξωτερικό.

«Μία φορά θα προκύψει ο έλεγχος και για κάποια αιτία. Εδώ την αιτία τη γνωρίζουμε: Ήρθαν οι διάδοχοι σε σύγκρουση. Αν δεν συνέβαινε αυτό, πιθανότατα δεν θα μαθαίναμε για την αμύθητη περιουσία του Τράγκα. Εκτιμώ ότι ο Τράγκας θα μπορούσε να έχει διαφύγει του ελέγχου», ακούστηκε χαρακτηριστικά στον αέρα του OPEN.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.