Κρίσημη η κατάσταση του Γιώργου Τράγκα | Υπέστη σοβαρή νεφρική επιπλοκή

Κίονες και μορφές λεόντων: Αυτό είναι το πιο χλιδάτο σπίτι του Τράγκα με το πανάκριβο λευκό μάρμαρο

Υπερπολυτελές

Όσο δεν απασχόλησε εν ζωή, τόσο και περισσότερο απασχολεί μετά θάνατον. Ο Γιώργος Τράγκας δεν προκάλεσε τόση κουβέντα γύρω από το όνομά του ούτε με όσα έλεγε κατά των εμβολίων.

Ο Λάκης Λαζόπουλος τόλμησε να πει την σκληρή αλήθεια για τον Γιώργο Τράγκα

Όμως αυτό που συνέβη με την περιουσία του που σόκαρε τους πάντες για το μέγεθος της, είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί σε τέτοιο βαθμό στην Ελλάδα και γενικώς το 2022 είναι μια χρονιά που πολλά πρωτόγνωρα συμβαίνουν. Ή μήπως συνέβαιναν πάντα και τώρα είναι πιο δύσκολο να κρυφτούν;

17 ακίνητα σε διάφορα μέρη του κόσμου είχε στην κατοχή του ο Γιώργος Τράγκας, κατά βάση στο εξωτερικό, γι΄αυτό και είναι δύσκολη και χρονοβόρα η διαδικασία εξεύρεσης των πόρων αγοράς των ακινήτων. Ένα απ΄αυτά δε, βρίσκεται σε μια από τις ακριβότερες συνοικίες του Παρισιού, μια ανάσα από την Αψίδα του Θριάμβου, δηλαδή σε κεντρικό σημείο, εκεί που παλιότερα ήταν αριστοκρατικά ανάκτορα.

Το διαμέρισμα του Τράγκα είναι στον 3ο όροφο ενός ιστορικού κτηρίου του 18ου αιώνα, όπου έμεναν πλήθος εύπορων ευγενών της εποχής.

Το κτίριο είναι χτισμένο με βασικό υλικό το λευκό μάρμαρο, ενώ κάτω από τα μπαλκόνια υπάρχουν μορφές λεόντων και στην πάνω πλευρά κίονες. Πέριξ του κτιρίου βλέπει κανείς ένα ήσυχο προάστιο, απ΄αυτά που φαίνεται ότι κοστολογούνται ακριβά. Αρκετό πράσινο γύρω, λίγη κίνηση και θόρυβος από οχήματα, ένας μικρός προσωπικός παράδεισος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.