Κρίσημη η κατάσταση του Γιώργου Τράγκα | Υπέστη σοβαρή νεφρική επιπλοκή

Γιώργος Τράγκας | Σαστίζουν οι φωτογραφίες από το εσωτερικό των βιλών του σε Νίκαια και Παρίσι (Pics)

Η χλιδή στο ανώτατο επίπεδο.

Στον αστερισμό του Γιώργου Τράγκα και όσα κρύβονται πίσω από μια αμύθητη περιουσία που λέγεται ότι φτάνει τα 140 εκατομμύρια ευρώ βρίσκονται οι αρχές ελέγχου οικονομικής διαφάνειας της Ελλάδας, αλλά και στις χώρες όπου ο Τράγκας είχε τη φορολογική του έδρα ή είχε αγοράσει σπίτια.

Εκτός από την Ελλάδα, σε αυτή την πολύπλοκη εξίσωση βρίσκονται Γαλλία (ο Τράγκας είχε στο Μονακό τη φορολογική του έδρα και 3 ή 4 ακίνητα, αλλά και στο Παρίσι) και η Αμερική (κάποια από τα 17 ακίνητα βρίσκονται σε Μαϊάμι, Νέα Υόρκη και Λας Βέγκας).

Σε ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, είδαμε ότι στο Παρίσι ο Γιώργος Τράγκας διαθέτει ένα σπίτι σε μια από τις πιο ακριβές συνοικίες, στο 16ο δημοτικό διαμέρισμα, σε απόσταση αναπνοής από τα Ηλύσια Πεδία. Στο Μονακό υπάρχει ένα διαμέρισμα στη rue de la Turbie, το οποίο χρησιμοποιούνταν ως έδρα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του αποβιώσαντος και της συζύγου του Μαρίας Καρρά.

Σε κεντρικό δρόμο του Πριγκιπάτου υπάρχει ένα δεύτερο ακίνητο που το δήλωνε ως μόνιμο τόπο διαμονής, ένα τρίτο πάνω από το Πάρκο της Αντουανέτας που αναφέρεται ως έδρα εταιρείας δημοσίων σχέσεων και επικοινωνιών και ένα τέταρτο ακίνητο στον οδό Du Larvotto που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα ότι ήταν δικό του, αλλά όλες οι ενδείξεις αυτό δείχνουν.

Στις ΗΠΑ ο Γιώργος Τράγκας διέθετε από ένα ακίνητο σε Μαϊάμι, Νέα Υόρκη και Λας Βέγκας. Ως προς τα υπόλοιπα ακίνητα, αυτά ήταν διασκορπισμένα στην Ελλάδα, ανάμεσα τους μια βίλα στην Εκάλη, ένα διαμέρισμα στο Κουκάκι και σπίτια σε Μύκονο και Κέρκυρα. Ακίνητο διέθετε και στην Κύπρο.

Μερικές από τις εικόνες που δημοσιεύονται σήμερα στο TLive, αποδεικνύουν ότι η πολυτέλεια ήταν κάτι δεδομένο για τον δημοσιογράφο και τη σύζυγό του, οι οποίοι μέσα σε 18 χρόνια έγγαμου βίου είχαν δηλώσει 6 εκατομμύρια ευρώ έσοδα και βρέθηκαν να έχουν 23 εκατομμύρια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.