Έκτακτο: Συνελήφθη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Κακά μαντάτα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο…

Έξι μήνες μετά τις καταγγελίες.

Έξι περίπου μήνες έχουν περάσει από τις καταγγελίες κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ο πρώην συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη κατηγορήθηκε από πρώην σύντροφό του ότι ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές τους στιγμές χωρίς τη θέλησή της.

Ο παρουσιααστής και δημοσιογράφος καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών με αναστολή για το βίντεο. Ωστόσο όπως φαίνεται η κατακραυγή της κοινωνίας προς το πρόσωπό του είναι σύσσωμη.

Υπό κανονικές συνθήκες, αυτή την περίοδο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα ετοιμαζόταν για την θερινή σεζόν αφού διατηρεί μπαρ στην Αλόννησο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», το κατάστημα που διατηρούσε στο νησί παραμένει κλειστό. Ο ίδιος ταξίδεψε μέχρι την Αλόννησο το Πάσχα, ωστόσο δεν έκανε τις απαραίτητες προετοιμασίες αφού θέλει να μείνει αποστασιοποιηθεί για κάποιο χρονικό διάστημα.

Εκτός από το μαγαζί του όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κέλλυς Χεινοπώρου και το αυτοκίνητό του βρίσκεται εγκαταλελειμμένο στο λιμάνι του νησιού. Μάλιστα υπάρχει και κλήση από την Τροχαία χωρίς ωστόσο να την έχει λάβει για να μετακινήσει και το όχημά του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.