Μεγάλη καταστροφή στο σπίτι Δημήτρη Αλεξάνδρου - Ιωάννας Τούνη (Vid)

Ιωάννα Τούνη | H απάντησή της στα δημοσιεύματα χωρισμού με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου (Pic)

Φανερά εκνευρισμένη.

Για ακόμα μια φορά τους τελευταίους μήνες η Ιωάννα Τούνη  αναγκάζεται να απαντήσει σε φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το ζευγάρι μπορεί μόλις πριν 10 ημέρες να ήταν στη Νάξο για να γιορτάσει την επέτειο ενός χρόνου από το ξεκίνημα της σχέσης τους, αλλά αρκούσε ένα ταξίδι της Τούνη στη Μύκονο δίχως τον Αλεξάνδρου, για να ξεκινήσουν οι φήμες χωρισμού.

Τα τελευταία 24ωρα η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στη Μύκονο συνδυάζοντας επαγγελματικές δραστηριότητες και τη διασκέδαση. Στην παρέα της βρίσκονται καλοί της φίλοι, με τα stories να δίνουν και να παίρνουν.

Το γεγονός πως η Τούνη περνάει καλά χωρίς τον Αλεξάνδρου, για κάποιους ήταν ευκαιρία να γράψουν ότι χώρισε και η ίδια έσπευσε να αναρτήσει ένα story όπου απαντούσε το εξής:

«Δεν έχω χωρίσει, για όσους καλοθελητές έσπευσαν να γράψουν άρθρα, επειδή τολμήσαμε και περάσαμε ένα σκ ξεχωριστά με το αγόρι μου! Θεωρείται υγεία μεταξύ δύο ανθρώπων, πέρα από κοινή ζωή να έχει καθένας προσωπικές στιγμές, εξόδους και δικές του παρέες. ΕΛΕΟΣ!».

Ιωάννα Τούνη | H απάντησή της στα δημοσιεύματα χωρισμού με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.