Επεισόδιο στις φυλακές Τρίπολης με τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη

«Γίνονταν έκτροπα και η Ελπίδα Νίνου…»: H αντίδραση της συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη όταν τον έπιασε να την απατά (Vid)

Οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος.

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη Μένια Κούκου μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος, πρώην συνεργάτης του Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος πέρα από την προσωπική του δυσάρεστη εμπειρία με τον προφυλακισμένο ηθοποιό την οποία κατέθεσε on camera, αναφέρθηκε και στην αντίδραση της Ελπίδας Νίνου, όταν έπιασε τον Φιλιππίδη να την απατά.

Το ντοκουμέντο που διαγράφηκε: Αυτό είναι το sms που έστειλε ο Φιλιππίδης μετά την επίθεση

«Είχαν γίνει τότε κάποια περιστατικά που η Ελπίδα Νίνου τον είχε πιάσει να έχει κάποια σχέση. Στο τηλέφωνό του είχε δει κάποια μηνύματα και και κάποια τηλέφωνα. Ερχόταν στο θέατρο και δεν μας μιλούσε εμάς. Τον στήριξε τόσα χρόνια που γίνονταν έκτροπα, να μην το στηρίξει τώρα; Ξέρω ότι θα βγούνε στη φόρα κι άλλα περιστατικά. Έρχονται κι άλλα περιστατικά, δεν μπορώ να μιλήσει ακόμα γι’ αυτά», ανέφερε ο ηθοποιός και συνέχισε:

«Με είχε χτυπήσει επάνω στη σκηνή, μου είχε πετάξει ένα τασάκι στον αστράγαλο. Με την Νικολέτα Βλαβιανού κόντεψε να μας σκοτώσει, πέρασε μια λάμπα πάνω από το κεφάλι μας. Είχα έναν μεγάλο πόλεμο από τον Πέτρο Φιλιππίδη, μετά το ‘Χάι Ροκ’ που ξεκινήσαμε μαζί. Μετά από την πλευρά του υπήρξε ένας μεγάλος ανταγωνισμός, μια ζήλια -φθόνος θα έλεγα-, δεν ήθελε κάποιος άλλος άνθρωπος να έχει απήχηση στον κόσμο εκτός απ’ αυτόν».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.