«Θα σε καταστρέψω»:  Hχογραφημένες οι απειλές της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη (Vid)

«Έχετε ξεφύγει τελείως οι πατεράδες, θα καλοπεράσεις κ@ρι@λη…»: Το σοκαριστικό μήνυμα της Πισπιρίγκου που είδε το φως της δημοσιότητας (Vid)

Άλλη μία ανάρτηση έρχεται στο φως.

Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας. Οι τρεις κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή μέσα σε διάστημα τριών ετών, σοκάροντας το πανελλήνιο.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των κοριτσιών, είναι προφυλακισμένη εδώ και λίγες εβδομάδες. Η 33χρονη γυναίκα κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνήθιζε να γράφει πολύ συχνά στα κοινωνικά δίκτυα.

Οι αναρτήσεις της έχουν προκαλέσει την κοινή γνώμη αφού ήταν αρκετά αμφιλεγόμενες. Η Ρούλα Πισπιρίγκου δε δίσταζε να εκφράσει μέχρι και… κατάρες σχολιάζοντας δημοσιεύματα από υποθέσεις εγκλημάτων που διάβαζε στο διαδίκτυο.

Σε μία από την αναρτήσεις σχολίασε την είδηση ότι πατέρας σκότωσε στο ξύλο την κόρη του. «Έχετε ξεφύγει τελείως οι πατεράδες μου φαίνεται. Γιατί γίνεστε γονείς αφού δεν το αντέχετε; Δηλαδή αν είναι τη Τζωρτζίνα μου θα την είχε πνίξει στο χρόνο επάνω. Τι να πω ντροπή και αίσχος. Μπες κι εσύ φυλακή και θα καλοπεράσεις», ανέφερε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο facebook.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.