«Την έβλεπε να ψυχορραγεί»: Αποτροπιασμός με την τελευταία φωτογραφία της Μαλένας 2 ώρες πριν δολοφονηθεί (Pic)

«Την έβλεπε να ψυχορραγεί»: Αποτροπιασμός με την τελευταία φωτογραφία της Μαλένας 2 ώρες πριν δολοφονηθεί (Pic)

Νέα αποκάλυψη για την υπόθεση της Πάτρας.

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται ο θάνατος της Ίριδας και της Μαλένας Δασκαλάκη. Το επίσημο πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλογρηά σημειώνεται ότι τα δύο κορίτσια δολοφονήθηκαν διά ασφυξίας και μάλιστα με πανομοιότυπο τρόπο.

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα προβλήθηκε ένα ανατριχιαστικό ντοκουμέντο για την άτυχη Μάλενα. Πρόκειται για ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου  με τη μικρή Μαλένας, με αφορμή τη συμπλήρωση 15 μηνών από τον θάνατο του μικρού κοριτσιού.

Το κορίτσι δολοφονήθηκε στις 13 Απριλίου 2019.

Δύο περίπου ώρες πριν τον θάνατό του, η Ρούλα Πισπιρίγκου το είχε βγάλει φωτογραφία όπου έτρωγε. Όπως φαίνεται και από το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, η Μαλένα ήταν σε καλή κατάσταση.

«Σάββατο 13/04/19, ώρα 2.30 σε κοιτούσα και σε θαύμαζα που μπορούσες να φας. Ώρα 4.40 άκουσα τελευταία φορά τη φωνή σου. 15 μήνες μακριά μας αναζητώ να ακούσω και πάλι το μαμά. Να μας προσέχεις όμορφη μου από εκεί που είσαι και να μας στέλνεις δύναμη» έγραφε στην ανάρτησή της η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος μετά την αποκάλυψη της συγκεκριμένης ανάρτησης. «Δεν υπάρχει κανένα σημαδάκι στο πρόσωπο του. Ο κ. Λέων είπε ότι εικάζουμε πως οι τρεις κοκκινίλες στο πρόσωπο του παιδιού, που έχουν αποτυπωθεί και στην φωτογραφία από το νεκροτομείο, είναι τα σημάδια από τα τρία δάχτυλα του ανθρώπου που έβαλε το χέρι του και έπνιξε το παιδί. Ο κ. Λέων είπε πως για τρία λεπτά ο άνθρωπος που έφραξε την αναπνοή του παιδιού, έβλεπε το παιδί να βασανίζεται και να ψυχορραγεί», σημείωσε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.